Ολυμπιακός: Δεν διαβάζει τα μηνύματα και το πληρώνει

Ο Ολυμπιακός σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ευάλωτος ανασταλτικά και έδωσε δικαιώματα στους Σέρβους με αποτέλεσμα να χάσει μέσα από τα χέρια του τη νίκη.

Ολυμπιακός: Δεν διαβάζει τα μηνύματα και το πληρώνει

Ένα ματς που το είχε στα χέρια του και έμοιαζε ότι θα το έπαιρνε εύκολα ο Ολυμπιακός τελικά κατάφερε να πάρει μόνο έναν βαθμό. Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε 2-0 κόντρα σε μία ομάδα που πράγματι ήταν κατώτερη ποιοτικά, αλλά λειτουργούσε καλύτερα σαν σύνολο και δεν παράτησε το ματς.

Οι Πειραιώτες πίστεψαν ότι τελείωσε ο αγώνας στο 2-0, αλλά κακώς το έκαναν αυτό και κακώς πέρασε και αυτό το μήνυμα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Διότι ο Ισπανός αυτό έδειξε με τις αλλαγές που έκανε και τη διαχείριση του αγώνα. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός που είπε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν έψαξε δικαιολογίες. Όπως το ίδιο έκανε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Τα μηνύματα έρχονταν όταν το σκορ ήταν στο 0-0, όταν έγινε 0-1 και γενικά όταν ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε στο γήπεδο. Η Μπάτσκα Τόπολα έβρισκε τον τρόπο να δημιουργήσει καταστάσεις στην περιοχή του Πασχαλάκη. Ήταν μία ομάδα που χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο στο γήπεδο απειλούσε τους Πειραιώτες. Από αυτό και μόνο ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είναι πιο σοβαρός και ο Μαρτίνεθ να διαχειριστεί καλύτερα τον αγώνα.

Προς τιμήν των ποδοσφαιριστών δεν έψαξαν δικαιολογίες και ούτε στάθηκαν στην αποβολή, διότι μέσα σε ένα παιχνίδι θα δημιουργούνται και δύσκολες συνθήκες που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει μπροστά του μπόλικη δουλειά όλες αυτές τις ημέρες για να μπορέσει να αλλάξει κάποια πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά. Και πλέον δεν είναι μόνο ατομικά τα λάθη, αλλά συνολικά δεν πήγαν καλά τα πράγματα στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν είναι το πρώτο ματς που συμβαίνει.