Ολυμπιακός: Οι Ρέτσος και Ντόη αναλαμβάνουν δράση στη Σερβία

Ο τραυματισμός του Νίκολας Φρέιρε φέρνει στο προσκήνιο το δίδυμο των Παναγιώτη Ρέτσου και Ανδρέα Ντόη για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία (5/10, 19:45).

Ολυμπιακός: Οι Ρέτσος και Ντόη αναλαμβάνουν δράση στη Σερβία

O Ολυμπιακός ολοκληρώνει το μεσημέρι της Τετάρτης (4/10) την προετοιμασία του για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα και ακολούθως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σερβία το απόγευμα της ίδιας μέρας (4/10, 16:30).

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολας Φρέιρε λόγω του μυικού τραυματισμού που κουβαλάει από το ματς των Ιωαννίνων και κατά συνέπεια θα επιστρατευτούν οι Παναγιώτης Ρέτσος και Ανδρέας Ντόη. Από τη στιγμή που ο Ρέτσος έχει φωνάξει «παρών» μετά τις μικροενοχλήσεις που είχε αισθανθεί με τον Άρη, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν το πολυσκέφτεται για το αν θα τον ξεκινήσει ή όχι. Με δύο ελληνόπουλα λοιπόν θα παραταχθούν οι Πειραιώτες κόντρα στην ομάδα - έκπληξη του περσινού σερβικού πρωταθλήματος.

Κατά τ’ άλλα, ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Σαντιάγκο Έσε είναι στη διάθεση του προπονητή, οι Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί που παρουσίασαν σημάδια κόπωσης, θα είναι επίσης διαθέσιμοι για τον Μαρτίνεθ.

Στην Μπάτσκα Τόπολα ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της Πέμπτης (5/10, 19:45), ελπίζοντας ότι δεν θα χάσουν και θα παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 3ης θέσης που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως, ελπίζουν ότι με την πεντάδα που θα παρατάξουν στην άμυνά τους, θα βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό ως προς την προσπάθειά του να βρει χώρους προς τη σερβική εστία.