Ολυμπιακός: Δύσκολα με Μπάτσκα ο Φρέιρε

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Νικολάς Φρέιρε ο οποίος είναι αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης (5/10) κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα για το UEFA Europa League.

Ολυμπιακός: Δύσκολα με Μπάτσκα ο Φρέιρε

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (5/10, 19:45) αντιμετωπίζει στη Σερβία την Μπάτσκα Τόπολα με στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό UEFA Europa League που θα τον βάλει «στο κόλπο» της πρόκρισης.

Από τη δοκιμασία αυτή είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει ο ένας εκ των δύο βασικών του κεντρικών αμυντικών, ο Νικολάς Φρέιρε. Ο 29χρονος Αργεντινός αποχώρησε με ενοχλήσεις από την Κυριακάτικη νίκη (3-0) στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο ματς στο Βελιγράδι είναι αμφίβολη.

Μαζί με τον Φρέιρε, ενοχλήσεις στον αστράγαλο αντιμετωπίζει και ο Βιθέντε Ιμπόρα ο οποίος δύσκολα θα μπει στο αεροπλάνο για την Σερβία. Στον αντίποδα, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Σαντιάγκο Έσε είναι και πάλι στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να έχει πλήρη εικόνα για την αποστολή μέχρι αύριο (6/10), με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει στον Ρέντη την προετοιμασία του την Τετάρτη, πριν μεταβεί στο Βελιγράδι.