Ολυμπιακός: Περισσότερες τελικές από Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη που κέρδισαν τη Φράιμπουργκ!

Ο Ολυμπιακός είχε 18 τελικές στο 2-3 από τη Φράιμπουργκ και ήταν περισσότερες από τις τελικές που έκαναν οι Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη στις νίκες τους με 4-2 και 5-0 αντίστοιχα επί της αντιπάλου των Πειραιωτών στο Europa League.

Ολυμπιακός: Περισσότερες τελικές από Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη που κέρδισαν τη Φράιμπουργκ!

Η Φράιμπουργκ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Καραϊσκάκη δίχως να είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά αμυντικά λάθη των Πειραιωτών, εν αντιθέσει με τους «ερυθρόλευκους» που δεν είπαν «ευχαριστώ» στα «δωράκια» που έκαναν οι Γερμανοί.

Το παράδοξο με την πρεμιέρα των Πειραιωτών στη φάση των ομίλων του Europa League, είναι ότι έχασαν ένα ματς στο οποίο έκαναν περισσότερες τελικές από αυτές που έκαναν οι Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη που είχαν κερδίσει με 4-2 και 5-0 αντίστοιχα!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 18 τελικές. Η Ντόρτμουντ στο νικηφόρο της ματς επί της Φράιμπουργκ το περασμένο Σάββατο (16/9), είχε 15 τελικές.

Όσο για τη Στουτγκάρδη που κέρδισε με το εκκωφαντικό 5-0 την αντίπαλο των Πειραιωτών στην Ευρώπη; Είχε 13 τελικές, όπερ σημαίνει ότι τα ποσοστά ευστοχίας της ήταν πολύ υψηλά.

Άρα ο Ολυμπιακός δεν έχασε μόνο από τα δώρα που έκανε η άμυνά του, αλλά και από το γεγονός ότι δεν είχε την απαιτούμενη ακρίβεια στις τελικές προσπάθειες στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το παραδέχτηκε άλλωστε και στις δηλώσεις του ότι οι παίκτες του έπρεπε να είχαν μεγαλύτερη ακρίβεια στα σουτ, στις κεφαλιές, αλλά και στην τελική πάσα. Είναι στοιχεία που σίγουρα θα τους χρειαστούν στον «τελικό» -όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στον όμιλο- με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία στις 5 Οκτωβρίου.