Μαρτίνεθ: «Μας πονάει η ήττα - Τα λάθη πληρώνονται με τέτοιους αντιπάλους» (vid)

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού και από τα οποία προήλθαν τα τρία γκολ της Φράιμπουργκ, στάθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η «ήττα πονάει».

Μαρτίνεθ: «Μας πονάει η ήττα - Τα λάθη πληρώνονται με τέτοιους αντιπάλους» (vid)

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Μας πονάει η ήττα, γιατί ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Μας πληγώνει η ήττα. Ωστόσο το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό. Οι παίκτες μας έκαναν λάθη, που τα πληρώνεις στην Ευρώπη. Είχαμε τις ευκαιρίες μας για περισσότερα γκολ. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ, αλλά και να μπούμε στα αποδυτήρια με άλλο σκορ.

Στη συνέχεια κάναμε λάθη, που τα πληρώνεις με τέτοιους αντιπάλους. Παρότι κάναμε λάθη, νομίζω ότι αντισταθήκαμε. Είχαμε 17 σουτ. Είναι μεγάλος ο αριθμός που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές.

Μαθαίνουμε από τέτοιες καταστάσεις και από τα λάθη. Προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε ενάντια στο ρεύμα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήταν μία δυσάρεστη στιγμή μέσα στον αγώνα. Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές από τραυματισμούς. Ήταν προφανής η επαφή στη φάση του Έσε. Είχε ένα σκίσιμο στη μύτη, αλλά το ματς συνεχίστηκε. Μας πόνεσε το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Εχουμε ένα σημαντικό ματ και πρέπει να ανακάμψουμε. Νομίζω ότι η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».