AEK: Με Λιβάι - Γκατσίνοβιτς βασικούς και στόπερ τον Σιμάνσκι η 11αδα με την Mπράιτον!

Παρότι με ελάχιστες προπονήσεις ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε φανέλα βασικού στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και στον Λιβάι Γκαρσία στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Μπράιτον ενώ στόπερ, δίπλα στον Μήτογλου, παρατάσσει τον Σιμάνσκι.

AEK: Με Λιβάι - Γκατσίνοβιτς βασικούς και στόπερ τον Σιμάνσκι η 11αδα με την Mπράιτον!

Mε τον Νταμιάν Σίμανσκι να αγωνίζεται κατά συνθήκη στόπερ (λόγω των απουσιών των Μουκουντί και Βίντα) και τους Λιβάι Γκαρσία - Mιγιάτ Γκατσίνοβιτς να επιστρέφουν μετά τους τραυματισμούς τους με την Αντβέρπ (30/08), παρότι με μονοψήφιο αριθμό προπονήσεων στα πόδια τους (δύο και τρεις αντίστοιχα...), παρατάσσει ο Ματίας Αλμέιδα την AEK στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο του Εuropa League κόντρα στην στην Μπράιτον, επί αγγλικού εδάφους.

Στα αξιοσημείωτα ότι η ομάδα παρατάσσεται με ρόμβο στο κέντρο και τον Αραούχο αντί του Τσούμπερ πίσω από τον «φουνταριστό».

Κατά τα λοιπά προτιμήθηκε ο Σιντιμπέ από τον Ρότα στα δεξιά της άμυνας κι ο Άμραμπατ από τον Ελίασον.

Έτσι το αρχικό σχήμα της «Ένωσης» απαρτίζεται από τους: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμαντί, Ρότα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.