Ολυμπιακός: Ο καλά διαβασμένος και ειλικρινής Στράιχ

Ο Κρίστιαν Στράιχ πιστεύει ότι η Φράιμπουργκ θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο με τον Ολυμπιακό σε σχέση με πέρυσι και το εξήγησε και στους Γερμανούς. Η καλή γνώση του για τη φετινή ελληνική ομάδα. 

Ολυμπιακός: Ο καλά διαβασμένος και ειλικρινής Στράιχ

Άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ και απολύτως ειλικρινής, χωρίς να θέλει να κρύψει κάτι, ο Κρίστιαν Στράιχ χαμογέλασε στην ερώτηση για το λόγο που έχει μείνει τόσα χρόνια (δώδεκα) στη Φράιμπουργκ. Προφανώς ήθελε να πει ότι «κάτι καλό έχω κάνει», αλλά με ταπεινότητα είπε ότι είναι θέμα του συλλόγου και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του από το club.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε φυσικά ενδεκάδα, αλλά είπε αρκετές από τη σκέψεις του, στήριξε δημοσίως τον γκολκίπερ Νόα Ατουμπόλου που δέχτηκε τα εννιά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ φάνηκε πολύ καλά διαβασμένος για τον φετινό Ολυμπιακό.

Και εξηγούσε μετά τη συνέντευξη Τύπου (εκεί όπου εκθείασε τη δουλειά του Μαρτίνεθ, αλλά και τους Φορτούνη, Καμαρά, Ιμπόρα, Γιόβετιτς) στους Γερμανούς δημοσιογράφους για ποιους λόγους ο Ολυμπιακός θα είναι φέτος πολύ καλύτερος από το περσινό 3-0 υπέρ της ομάδας του. Για το οποίο έλεγε ότι ήταν αποτέλεσμα που είχε να κάνει με την απόδοση της Φράιμπουργκ και το γρήγορο γκολ της, αλλά κυρίως με την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Ολυμπιακός, έχοντας ήδη αλλάξει προπονητή.

Στη συνέντευξη Τύπου οι περισσότερες ερωτήσεις γίνονταν μέσω τηλεδιάσκεψης από Γερμανούς ρεπόρτερ που δεν ήταν στην Αθήνα, ενώ με την αποστολή έχουν έρθει εννιά δημοσιογράφοι και φωτογράφοι.