Ιμπόρα: «Έχω εμπειρία αλλά και δίψα»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League απέναντι στη Φράιμπουργκ (21/9).

Ιμπόρα: «Έχω εμπειρία αλλά και δίψα»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει κατακτήσει τέσσερα τρόπαια Europa League στην καριέρα του και ουσιαστικά νιώθει αυτή τη διοργάνωση σαν το... σπίτι του! Ενώ έχει σκοράρει πριν από δέκα χρόνια εναντίον της Φράιμπουργκ ως παίκτης της Σεβίλλης.

Ο Ισπανός μέσος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης (21/9) με τη Φράιμπουργκ.

Οι δηλώσεις του Ιμπόρα:

Για την εμπειρία του στο Europa League: «Όλα τα στοιχεία που αναφέρατε είναι αληθινά, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Είναι σαν να παίζω πρώτη φορά, έχω τις ίδιες φιλοδοξίες, νιώθω την ίδια θέληση που είχα και τότε. Θυμάμαι αυτά τα ματς, θυμάμαι πόσο δύσκολη είναι η διοργάνωση και οι γερμανικές ομάδες. Τώρα είναι διαφορετικά, πάλι δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ότι θα είναι σκληρή η διοργάνωση και ο αντίπαλος. Θα είμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός, αλλά και είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι ώστε να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τον όμιλο».

Τι θα πει στους συμπαίκτες του: «Είναι δύσκολο να δώσω συμβουλές. Βλέπω ότι υπάρχει όρεξη και ανυπομονησία για τη διοργάνωση. Έχουμε σεβασμό και ταπεινότητα, αλλά και επιθυμία και θέληση να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Το βλέπω και στους πιο έμπειρους και σε εκείνους που δεν έχουν τόση εμπειρία. Δουλεύουμε καλά, έχουμε πίστη και θέλουμε να απολαύσουμε το ματς, να δείξουμε κι άλλη βελτίωση και να είμαστε αισιόδοξοι».