Λίβερπουλ: Παίρνει γάντια βασικού ο Κέλεχερ

Με τον Καοϊμίν Κέλεχερ στην εστία αναμένεται να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της στο UEFA Europa League η Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Παίρνει γάντια βασικού ο Κέλεχερ

Όταν η Λίβερπουλ θα ξεκινήσει την Πέμπτη την αναμέτρηση με την αυστριακή ΛΑΣΚ στην πρεμιέρα του UEFA Europa League, θα έχουν περάσει 116 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Καοϊμίν Κέλεχερ έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι.

Ο 24χρονος είναι έτοιμος να ξεκινήσει αύριο (21/9, 19:55), αφού καθόταν υπομονετικά στο περιθώριο παρακολουθώντας τον Άλισον, το δοκιμασμένο και αξιόπιστο Νο 1 της Λίβερπουλ, ο οποίος έπαιξε σε όλους τους αγώνες της Premier League εκτός από έναν την περασμένη σεζόν. Η μοναδική συμμετοχή του Κέλεχερ ήταν στην ισοπαλία 4-4 της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Σαουθάμπτον στις 28 Μαΐου.

Επίσης, έχουν περάσει 315 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Ιρλανδός ξεκίνησε σε παιχνίδι στο Άνφιλντ, όταν ο Κέλεχερ προσέφερε μια υπενθύμιση των ικανοτήτων του, αποκρούοντας τρία πέναλτι στη νίκη στα πέναλτι του Carabao Cup επί της Ντέρμπι Κάουντι. Στον επόμενο γύρο η Λίβερπουλ κληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Σίτι και έχασε με 3-2, κάτι που σήμαινε ότι ο χρόνος του Ιρλανδού στην ομάδα είχε και πάλι τελειώσει.

Ο Κέλεχερ είχε μια ακόμη συμμετοχή στο FA Cup τον Ιανουάριο, αλλά μόνο επειδή χρειαζόταν επαναληπτικός αγώνας, αφού δεν κατάφερε να αποκλείσει τη Γουλβς με την πρώτη προσπάθεια. Ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ είχε ήδη αποφασίσει μέχρι τότε ότι ο Άλισον δεν θα ήταν μόνο ο τερματοφύλακας της Premier League και του UEFA Champions League, αλλά και του FA Cup.

Συνολικά ο Κέλεχερ μετρά 21 συμμετοχές, οι δύο εκ των οποίων στο UEFA Champions League.