Φράιμπουργκ: Τα καλά «στημένα» και οι κομπίνες

H Φράιμπουργκ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα ως προς το κομμάτι των στατικών φάσεων.

Φράιμπουργκ: Τα καλά «στημένα» και οι κομπίνες

H Φράιμπουργκ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα ως προς το κομμάτι των στατικών φάσεων. Ο Κρίστιαν Στράιχ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα φάουλ και στα κόρνερ. Σε δηλώσεις του είχε πει ότι «μπορούν να μας προσφέρουν το 70% των γκολ μας σε μία χρονιά»!

Μάνι-μάνι πέρσι τιμώρησε δύο φορές τον Ολυμπιακό. Αρχικά στο Καραϊσκάκη, καθώς με ένα χτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ στο 0-3. Στο ματς της Γερμανίας ισοφάρισε από ένα κόρνερ. Η Φράιμπουργκ έχει καλά «στημένα» και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Ένας Ολυμπιακός που ανασταλτικά δείχνει να θέλει ακόμα δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα.

Οι δε κομπίνες των Γερμανών ακόμη και φέτος είναι πάνω-κάτω οι ίδιες σε σχέση με πέρσι. Όπως φάνηκε και στο ένα από τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο, η μπάλα στις εκτελέσεις των στατικών φάσεων πηγαίνει συνήθως στο πρώτο δοκάρι.

Αν θυμάστε, ακόμη και το περσινό γκολ που πέτυχαν οι Γερμανοί στο Καραϊσκάκη μέσω φάουλ, ήταν με σέντρα στο πρώτο δοκάρι. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι «ερυθρόλευκοι», καθώς οι Γερμανοί έχουν επενδύσει στο σκοράρισμα με αυτόν τον τρόπο.