Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για ενδεκάδα με Φράιμπουργκ

Για ποιο λόγο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα χρειαστεί να περιμένει και την τελευταία προπόνηση για να πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη (21/9, 22.00).

Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για ενδεκάδα με Φράιμπουργκ

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έγινε την Κυριακή (17/9). Η Φράιμπουργκ αντιμετώπισε μία μέρα νωρίτερα την Ντόρτμουντ (16/9). Άρα είχε μία μέρα παραπάνω για να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (21/9, 22.00) στο Καραϊσκάκη. Αυτό λένε τα γεγονότα...

Κατά συνέπεια ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είχε μπόλικο χρόνο αμέσως μετά την ΑΕΚ για να κάνει τις δοκιμές και τις πρόβες που θα ήθελε ενόψει Φράιμπουργκ.

Αναγκαστικά θα πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς θέλει πρώτα να δει και την κατάσταση όλων των παικτών που αγωνίστηκαν στη Ν. Φιλαδέλφεια. Αν είναι δηλαδή σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού και κόντρα στους Γερμανούς ή θα χρειαστεί να μπουν άλλοι στις θέσεις του με πιο φρέσκα πόδια.

Είναι λίγο πολύπλοκο το κομμάτι της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός την Πέμπτη (21/9), καθώς η Φράιμπουργκ είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, είναι μία ανώτερη ομάδα και για αυτό το λόγο ο Μαρτίνεθ φαίνεται να έχει στο μυαλό του και την επιλογή του Βιθέντε Ιμπόρα ως μία έξτρα λύση στα χαφ σε ένα 4-3-3, αλλά και λόγω ύψους που κάτι πρέπει να αντιπαρατάξει απέναντι στους θηριώδεις ποδοσφαιριστές της Φράιμπουργκ.

Όλα αυτά, όμως, είναι εκτιμήσεις και τίποτα περισσότερο. Ενδεχομένως στην τελευταία που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (20/9, 21.00) στον Ρέντη, να «φωτογραφήσει» ένα μέρος του πλάνου του. Να δούμε δηλαδή αν θα προτιμηθεί ξανά ο Κίνι στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι ο Ορτέγκα, αν θα προχωρήσει σε αλλαγή του Ποντένσε, αν θα ξεκινήσει ο Ιμπόρα ή αν έχει τέλος πάντων κάτι άλλο στο μυαλό του.