Ολυμπιακός: Όποιος ισχυρίζεται ότι η Φράιμπουργκ είναι ντεφορμέ, τότε δεν την έχει παρακολουθήσει!

Η Φράιμπουργκ είναι ομαδάρα, παρότι έχασε με 5-0 από τη Στουτγκάρδη ή 4-2 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της στην Bundesliga.  

Ολυμπιακός: Όποιος ισχυρίζεται ότι η Φράιμπουργκ είναι ντεφορμέ, τότε δεν την έχει παρακολουθήσει!

Ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (21/9) μία Φράιμπουργκ που είναι ντεφορμέ. Το αντίθετο θα λέγαμε... Αρκετός κόσμος στέκεται στο γεγονός ότι η αντίπαλος των Πειραιωτών ηττήθηκε με 2-4 από την Ντόρτμουντ και πριν από τη διακοπή με 0-5 από τη Στουτγκάρδη.

Με τη Στουτγκάρδη ήταν μία κακή παρένθεση. Με την Ντόρτμουντ ήταν και η ατυχία που έπαιξε τον ρόλο της. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 82’ με το σκορ στο 2-2 και οι Βεστφαλοί εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και σκόραραν δις στα τελευταία λεπτά.

Η Φράιμπουργκ θα μπορούσε να κερδίσει την Ντόρτμουντ, αλλά η αποβολή έπαιξε τον ρόλο της. Αν αξίζει κάτι να αναφέρουμε ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21/9) σε επίπεδο ειδησεογραφίας, είναι ότι οι Μίκαελ Γκρέγκοριτς και Λούκας Χέλερ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι! Ο πρώτος ταλαιπωρείται με μία ενόχληση στη γάμπα, ο δεύτερος τραυματίστηκε με την Ντόρτμουντ και είναι στα πιτς.

Στον Ολυμπιακό δεν στέκονται στις πιθανές απουσίες των δύο επιθετικών και στα τελευταία αποτελέσματα της Φράιμπουργκ. Μάλιστα, λόγω των δύο χαμένων παιχνιδιών με Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ, οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ θα έχουν και ένα έξτρα κίνητρο για το ματς του Φαλήρου. Θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες και να μην επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να τους υποχρεώσει στην τρίτη σερί ήττα.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τον Ρέντη, η Φράιμπουργκ είναι μία ομαδάρα που είναι δουλεμένη εδώ και χρόνια και στηρίζεται σχεδόν στον ίδιο κορμό την τελευταία τριετία. Άρα βρίσκονται με κλειστά μάτια στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση το παιχνίδι, καθώς οι Γερμανοί που είχαν μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης, σε κάθε ματς τρέχουν ασταμάτητα σε όλο το 90λεπτο και πιέζουν ασφυκτικά τον αντίπαλο επιχειρώντας να γίνουν κάτοχοι της μπάλας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, είτε παίξουν οι Γκρέγκοριτς και Χέλερ, είτε όχι.

Κακώς υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η Φράιμπουργκ είναι σε «κακό φεγγάρι». Αυτό σημαίνει ότι δεν είδαν το ματς με την Ντόρτμουντ και περιορίστηκαν απλώς στο αποτέλεσμα.