Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Μπάτσκα Τόπολα 6-3 πριν πάει Λονδίνο

Η Μπάτσκα Τόπολα ήταν ασταμάτητη με τη Ζελέζνιτσαρ, επικρατώντας με 6-3 πριν από την πρεμιέρα του Europa League με τη Γουέστ Χαμ στον όμιλο του Ολυμπιακού. Παρέμεινε στην κορυφή στη Σερβία.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Μπάτσκα Τόπολα 6-3 πριν πάει Λονδίνο

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μπάτσκα Τόπολα στην επίθεση, επικρατώντας με 6-3 της Ζελέζνιτσαρ για την 7η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League παραμένει στην κορυφή με 19 βαθμούς (έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία), τέσσερις πάνω από τον Ερυθρό Αστέρα και έξι από την Παρτιζάν που έχει δύο ματς λιγότερα.

Λίγο πριν πάει στο Λονδίνο για την πρεμιέρα με την Γουέστ Χαν (21/9), η Μπάτσκα ξεκίνησε εντυπωσιακά με δύο γκολ του Ντζάκοβατς στο 3' και στο 10', ενώ στο 37' ο Στάνιτς έκανε το 3-0. Η Ζελέζνιτσαρ μείωσε στο 55', αλλά η Μπάτσκα πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Τσβετόνοβιτς στο 67' και τον Πάντοβιτς στο 77' για να κάνει το σκορ 5-1.

Δέχτηκε στη συνέχεια δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους παρουσιάζοντας χαλάρωση, αλλά στις καθυστερήσεις ο Βούλιτς διαμόρφωσε το τελικό 6-3.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Σερβία για τη 2η αγωνιστική στις 5/10.