Χειροκροτήστε τον Ρέτσο

Με τον πιο εμφατικό τρόπο πέρασε ο Ολυμπιακός του ομίλους του Europa League, αήττητος, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, καλή μπάλα στα δυο τελευταία παιχνίδια με 6 γκολ και πλούσιο ρόστερ πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Χειροκροτήστε τον Ρέτσο

Ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχία στα ματς με την Τσουκαρίτσκι, αλλά το σπουδαιότερο που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι όποιος ποδοσφαιριστής κι αν αγωνιζόταν δεν επηρεαζόταν η απόδοση του, χωρίς να έχουν τελειώσει ακόμη οι μεταγραφές. Το ζητούμενο είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός, ο Φορτούνης και ο Καμαρά και να προστεθούν εξτρέμ και ένας σέντερ φορ, γιατί ο Ελ Αραμπί δεν μπορεί...

Όπως είπε και ο Μαρτίνεθ πρέπει να σταματήσουμε να ξεχωρίζουμε τους παλιούς με τους νέους και να μείνουμε στην ομάδα που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, χτίζεται ένα καλό σύνολο εν μέσω αγώνων πρόκρισης και με νίκη επί της Λαμίας θα κλείσει με τον ωραιότερο τρόπο το πρώτο κομμάτι της περιόδου, καθώς έχουμε διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός συνεπής, με αρκετά ελληνόπουλα, με τον Βρουσάι να είναι πολύ καλή περίπτωση, αφού παίζει όπου του ζητηθεί, με βασικούς και τους Φορτούνη, Μασούρα, Πασχαλάκη, Ρέτσο με τον τελευταίο να... ακυρώνει τις μεταγραφές των ξένων στόπερ και να είναι φαβορί για βασικός στο κέντρο της άμυνας. Απελευθερώθηκε μετά τις καλές εμφανίσεις του, πέτυχε και γκολ και θυμίζει τον Ρέτσο που έπαιζε στον Ολυμπιακό, πριν πάρει τον δρόμο της ξενιτειάς.

Καλό είναι να πάρει και το χειροκρότημα της εξέδρας και να σβήσει η κακιά εικόνα που δημιουργήθηκε μετά το λάθος του με τον Άρη.

Ζήτησε την ίδια ώρα συγγνώμη, έδειξε αγωνιστικότητα και όπως και να το κάνουμε είναι γέννημα θρέμμα του Ολυμπιακού και τέτοιες περιπτώσεις σπανίζουν στην σύγχρονη ιστορία του κλαμπ. Ο Ρέτσος, σε ηλικία 18 ετών, έγινε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου, ενώ παράλληλα έγινε και ο νεότερος αρχηγός όλων των αθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού.

Καλύτερα για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που συνεχίζουν στους ομίλους του Europa, αντί του Champions League, γιατί δεν έχουν τις ομάδες να παίξουν στην κορυφαία διοργάνωση, όπου θα ήταν οι αδύναμοι κρίκοι της διοργάνωσης, αν περνούσαν.

Στο Europa μπορούν να κάνουν νίκες και να βοηθήσουν την Ελλάδα να σηκώσουν κεφάλι στην βαθμολογία της UEFA. Και με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους και σίγουρα 24 ματς, σίγουρα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.