Playoffs Europa League: Στους ομίλους Άρης Λεμεσού, Σεριφ - Αποκλείστηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Άνετη νίκη και πρόκριση  στους ομίλους του Europa League για Άρη Λεμεσού. Νίκη - πρόκριση και για Σέριφ. Στο Conference League συνεχίζει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά το 4-1 της Σπάρτα Πράγας.

Playoffs Europa League: Στους ομίλους Άρης Λεμεσού, Σεριφ - Αποκλείστηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σαρωτικός ο Άρης Λεμεσού, επιβλήθηκε με 6-2 της Σλόβαν Μπρατισλάβας και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Τα γκολ των Κυπρίων σημείωσαν οι Γκομίς (21', 45+7', 51'), Σζόκε (24'), Μαγιαμπέλα (67'), Μπράουν (72'), ενώ για τους Σλοβάκους σκόραραν οι Στρέλεκς (37') και Μπαρσεγκιάν (89').

Η Σλάβια Πράγας ηττήθηκε με 2-1 από την Ζόρια Λουχάνσκ, όμως πήρε την πρόκριση για τους ομίλους χάρη στο 0-2 του πρώτου αγώνα.

Ψυχρολουσία για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία ηττήθηκε με 4-1 από την Σπάρτα Πράγας και συνεχίζει στο Conference League.

Τα γκολ για τους Τσέχους σημείωσαν οι Χάρασλιν (2'), Σόρενσεν (24'), Πανάκ (67'), Ολατούνι (87'), ενώ για τους Κροάτες σκόραρε ο Μπατουρίνα (71').

Στους ομίλους του Europa League και η Σέριφ Τίρασπολ με 2-1 επί της Κλάκσβικ και γκολ του Λουβανόρ (16' πεν.) και Ζοχούρι (74'). Ο Κάσι είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 34'.