Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ δεν παρασύρεται και προειδοποιεί για Γκενκ

Οι «χαμηλές πτήσεις» της Γκενκ δεν απασχολούν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που γνωρίζει ότι την Πέμπτη (17/8) θα κληθεί η ομάδα του να έχει απαντήσεις στην πίεση των Βέλγων.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ δεν παρασύρεται και προειδοποιεί για Γκενκ

Η Γκενκ δεν είναι στα καλύτερά της. Ακόμη και την Σερκλ Μπριζ δεινοπάθησε να την κερδίσει την περασμένη Κυριακή (13/8). Στο δε Φάληρο είχε την κυκλοφορία της μπάλας μετά το 70’, είχε το δοκάρι στο φινάλε του ματς, αλλά απειλήθηκε ουκ ολίγες φορές από τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με έναν Ολυμπιακό να έχει πιο κλασικές ευκαιρίες από τους Βέλγους και ένα δοκάρι με τον Μπιέλ.

Αυτό που φάνηκε στο Καραϊσκάκη είναι ότι η Γκενκ βρίσκεται σε πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας, έχοντας ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία της. Έχει καλύτερα τρεξίματα εν αντιθέσει με τους «ερυθρόλευκους» που παρουσίασαν σημάδια κόπωσης στα τελευταία λεπτά.
Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι η Γκενκ εξακολουθεί να είναι μία ομάδα που οι εμφανίσεις της δεν πείθουν τον κόσμο της. Ο προπονητής της Βάουερ Βράνκεν έχει δικαιολογηθεί, τονίζοντας ότι τώρα χτίζεται η νέα ομάδα που έχει στο μυαλό του και απαιτείται χρόνος.

Όπως και να ‘χει, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν παρασύρεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει μία Γκενκ να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση ή να αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έχει κάνει ο Ισπανός τεχνικός στην προετοιμασία της ομάδας του για το Βέλγιο, ήταν να επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη και τα σωστά που έκαναν στο 1-0 του Καραϊσκάκη. Και τα επισήμανε μέσω βίντεο...

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σκέψεις για την ενδεκάδα, είναι δεδομένο ότι έχει αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσει. Απλώς δεν το έχει ανακοινώσει στους παίκτες του. Οι Ελ Κααμπί, Αλεξανδρόπουλος και Μπιέλ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.