Γκενκ-Ολυμπιακός: Θέλουν πρόκριση και Ονουάτσου

Στην Γκενκ περιμένουν για το ματς με τον Ολυμπιακό την επιστροφή παικτών από τραυματισμούς και έχουν στραφεί για την απόκτηση σέντερ φορ στο πρώην... δικό τους Πολ Ονουάτσου

Γκενκ-Ολυμπιακός: Θέλουν πρόκριση και Ονουάτσου

Όπως και στον Ολυμπιακό έτσι και στην Γκενκ απασχολούνται αυτές τις μέρες σε διπλό μέτωπο. Για την πρόκριση επί της ελληνικής ομάδας στα play offs του Europa League, αλλά και για τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Βάουτερ Βράνκεν περιμένει να δει αν θα έχει τους Τρεσόρ, Γκαγιάρθα και Φαντέρα στη διάθεσή του ενώ ένα πρόβλημα έχει και ο Ελ Χαντζ που δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς. Λογικά μόνο για τον Γκαγιάρθα υπάρχει ανησυχία και το πιθανότερο είναι ότι στη θέση του φορ θα προτιμηθεί πάλι ο Σορ αντί του Τολού Αροντοκάρε.

Η Γκενκ όμως κινείται για την απόκτηση στράικερ όπου χρειάζεται άμεσα ενίσχυση και βασικός στόχος της είναι να πάρει πίσω από την Σαουθάμπτον τον Νιγηριανό Πολ Ονουάτσου που είχε πουλήσει τον περασμένο χειμώνα στην αγγλική ομάδα. Ο 29χρονος δεν τα έχει πάει καλά στην Αγγλία και είναι πιθανό ότι θα επιστρέψει κάτι βέβαια που δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον αγώνα της Πέμπτης (17/10)