Ρέτσος: «Περίμενα ότι θα πετυχαίναμε κι άλλα γκολ με τη Γκενκ» (vid)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το 1-0 επί της Γκενκ που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League.

Ρέτσος: «Περίμενα ότι θα πετυχαίναμε κι άλλα γκολ με τη Γκενκ» (vid)

Δηλώσεις για τη νίκη επί της Γκενκ έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην πρώτη αναμέτρηση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του «Olympiacos TV»:
«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω - κάτω. Αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να παίζουμε, αυτά τα παιχνίδια αξίζει η ομάδα να παίζει. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και στο δεύτερο παιχνίδι γιατί θα είναι κι αυτό δύσκολο. Να πω την αλήθεια περίμενα να βάλουμε κι άλλα γκολ. Τα αξίζαμε, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε πιο δεμένη ομάδα, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχουμε συμβάλλει όλοι σε αυτό και αξίζουμε να έχουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι».
«Όπως και την πρώτη φορά πριν 6-7 χρόνια είναι τιμή για μένα να φοράω αυτό το περιβραχιόνιο. Αυτό είναι το λιγότερο. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Την αξίζαμε και προχωράμε στο επόμενο ματς».
«Εννοείται ότι δίνει ψυχολογία (σ.σ. εννοεί το μηδέν παθητικό). Είναι πολύ σημαντικό ακόμα και να φέρεις ισοπαλία από το να χάσεις. Στο Γκενκ πρέπει να πάμε να παλέψουμε και να πάμε για τη νίκη».