Πασχαλάκης: «Πεινασμένοι για νίκη, άλλη σεζόν φέτος»

Σίγουρος για διαφορετικό και βελτιωμένο Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενόψει του αγώνα μ την Γκενκ,. 

Πασχαλάκης: «Πεινασμένοι για νίκη, άλλη σεζόν φέτος»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (10/8) με την Γκενκ ότι ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος για εντελώς διαφορετική εικόνα σε όλη τη χρονιά και για καλό ξεκίνημα στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στη συνέντευξη Τύπου

Έκανες μεγάλα ματς πέρυσι στην Ευρώπη με Καραμπάγκ και στην Γερμανία με τον Ολυμπιακό, σκοπεύεις να να το συνεχίσει;

Με απασχολεί η ομαδική εμφάνιση. Είναι η έβδομη εβδομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σύνολο και να κερδίζει η ομάδα. Να κερδίζουμε όλοι.

Να περιμένουμε άλλα πράγματα φέτος σε σχέση με πέρυσι;

Στόχος από την αρχή είναι να αλλάξουμε τελείως. Να δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο. Η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν επιτυχημένη. Δεν γίνεται να βγαίνει τρίτος ο Ολυμπιακός. Υπάρχει δομή και πλάνο και χτίζεται κάτι καλό. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και όλα τα παιδιά αποκομίσαμε και εμπειρίες από την προηγούμενη σεζόν που θα μας βοηθήσουν να είμαστε φέτος καλύτεροι από πέρσι.

Το ότι η πρόκριση μοιάζει με υποχρέωση κι πόσο σας αγχώνει

Είναι το πρώτο ματς, προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς. Τώρα είναι η αφετηρία για να ξεκινήσουμε θετικά. Είναι στόχος η πρόκριση, να μπούμε στους ομίλους και να κερδίζεται κάθε ματς. Ο δρόμος είναι στρωμένος προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να δούμε τον κόσμο μας. Θέλουμε να εμφανίσουμε ένα σύνολο που θα είναι πεινασμένο. Το να δεχτείς γκολ μπορεί να συμβεί, η αντίδραση μετράει. Η νοοτροπία χτίζεται είναι κάτι που έχουμε δουλέψει και με ενότητα θα προχωρήσουμε.