Με το σπαθί της η Λάτσιο (2-0)

Τέλος καλό όλα καλά για τη Λάτσιο στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με το σπαθί της η Λάτσιο (2-0)

Γιατί σήμερα (15/03) θα περιμένει να μάθει ποιος αντίπαλος θα βρεθεί στα δρόμο της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κυριάρχησε χθες στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου και επικράτησε με 2-0 της Ντιναμό.

Η αποστολή της για τη νίκη και την πρόκριση θα μπορούσε είχε διευκολυνθεί από πολύ νωρίς. Όμως, οι Ιμπόμπιλε, Λούλις, Λουκάκου, Φελίπε Άντερσον και Λουίς Αλμπέρτο ήταν απελπιστικά άστοχοι στις πάμπολλες φάσεις που δημιούργησαν οι Ιταλοί στα καρέ του Μπόκο. Ο Ουκρανός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το ματς με 4 σωτήριες επεμβάσεις. Νικήθηκε πάντως δύο φορές, αλλά σε καμία δεν φέρει ευθύνη. Στο 23’ ο Λούκας Λέιβα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά σχεδόν εξ επαφής και στο 83’ ο Ντε Φράι σφράγισε την πρόκριση της Λάτσιο με προβολή από τη μικρή περιοχή. Οι Ουκρανοί ολοκλήρωσαν τελικές προσπάθειες, όμως ο Στρακόσια δεν χρειάστηκε να επέμβει σε καμία περίπτωση. Το πρώτο μας είχε λήξει ισόπαλο 2-2.

Διαιτητής: Χιλ (Ισπανία). Θεατές: 55.000.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπόικο, Κετζιόρα, Μπούρντα, Κάνταρ (46’ Σαμπάνοφ), Πίβαριτς, Μπουγιάλσκι, Σεπέλεφ, Τσιγκάνκοφ, Ζούνιορ Μοράες, Μορόζιουκ (57’ Γκονζάλες), Μπεσεντίν (70’ Μποκανί).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Λουίς Φελίπε, Ντε Φράι, Ράντου, Πάτριτς (72’ Μάρουσιτς), Παρόλο, Λούκας Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς (69’ Λουκάκου), Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε (82’ Καϊσέδο).