Ολυμπιακός: Με Τουρέ και εννέα νέα πρόσωπα!

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε… 10/11 αλλαγές στο «Σαν Σίρο» συγκριτικά με την ενδεκάδα που κατέβασε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Με Τουρέ και εννέα νέα πρόσωπα!

Οι προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς φάνηκαν από την ανακοίνωση της αποστολής το απόγευμα της Τρίτης (3/10). Έδειχνε ξεκάθαρα ότι στο αυριανό (4/10, 19:55) παιχνίδι με τη Μίλαν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε δέκα αλλαγές σε σχέση με τα πρόσωπα που είχε επιλέξει στο αρχικό σχήμα με τον «Δικέφαλο του Βορρά»!

Οι αλλαγές αναμένεται να είναι ριζικές. Από τον «άσο» εώς το «εννιά»! Από την άμυνα εώς την επίθεση! Και με τον Γιάγια Τουρέ να είναι έτοιμος να ξαναφορέσει φανέλα βασικού, όμως αυτή τη φορά όχι σε ένα ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αλλά σε ένα παιχνίδι κόντρα σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του κόσμου: Τη Μίλαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας αφήσει στην Αθήνα τους Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη, Λάζαρο και τον Τσιμίκα (τιμωρημένος) για να πάρουν ανάσες ενόψει ΑΕΚ, ετοιμάζεται να αφήσει στον πάγκο τους Καμαρά, Ποντένσε, Γιαννιώτη, Χασάν και Φορτούνη. Μόνο ο Γιασίν Μεριά έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, με τον Τυνήσιο να είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος της ενδεκάδας με τον ΠΑΟΚ και της ενδεκάδας του «Σαν Σίρο».

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει τον Σα στα γκολπόστ, τους Τοροσίδη (δεξιά), Μεριά, Σισέ και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τους Γκιγιέρμε, Νάτχο και Τουρέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Φετφατζίδη και Ναουέλ στα δύο «φτερά» και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό που μένει να φανεί είναι ο σχηματισμός, αν θα είναι δηλαδή 4-3-3 ή 4-2-3-1 με τον Τουρέ ή τον Νάτχο να παίρνει καθαρά τον ρόλο που είχε ο Φορτούνης.