Η αναμονή του Ολυμπιακού για το Europa League και η Ρόμα

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Europa League της νέας σεζόν, αλλά συνεχίζει να έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Serie A και τη Ρόμα.

Η αναμονή του Ολυμπιακού για το Europa League και η Ρόμα

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι την επόμενη σεζόν θα παίζει στο Europa League. Η ομάδα του Πειραιά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και παράλληλα αρκετό χρόνο για να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα και να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο βρίσκονται ακόμα σε αναμονή για το αν θα γλιτώσουν τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου και θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τα playoffs της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει το πρώτο παιχνίδι στις10 Αυγούστου, αλλά στις 24/8 και τη ρεβάνς στις 31 του ίδιου μήνα.

Τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα, όμως, μετά τα χθεσινά (27/5) αποτελέσματα στη Serie A. Για να συμβεί το παραπάνω ο Ολυμπιακός θέλει η Ρόμα να πάρει τη έκτη ή την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, δηλαδή αυτές που δίνουν εισιτήριο στο Europa League και παράλληλα να κατακτήσει και το τρόπαιο στον τελικό με τη Σεβίλλη.

Οι «τζιαλορόσι» ηττήθηκαν χθες από τη Φιορεντίνα και βρίσκονται στην έκτη θέση έναν βαθμό πάνω από τη Γιουβέντους που σήμερα (28/5) αντιμετωπίζει τη Μίλαν εντός έδρας. Επίσης εκκρεμεί και η έφεση που έχει κάνει η Γιουβέντους για την ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών που της έχει επιβληθεί.