Ντε Ρόσι: «Μην μου ζητάτε εισιτήρια για τη Ρόμα. Ούτε εγώ θα πάω στον τελικό»

Η απάντηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στα αιτήματα των οπαδών της Ρόμα για εισιτήρια, ενόψει του τελικού του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη.

Ντε Ρόσι: «Μην μου ζητάτε εισιτήρια για τη Ρόμα. Ούτε εγώ θα πάω στον τελικό»

Πανικός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ρόμα για ένα εισιτήριο ενόψει του τελικού του Europa League στη Βουδαπέστη στις 31 Μαΐου με αντίπαλο τη Σεβίλλη.

Κάποιοι από τους φίλους των «τζιαλορόσι» απευθύνθηκαν στον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι», ωστόσο ο Ιταλός τους… έκοψε τη φόρα με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλημέρα σε όλους. Όχι, δεν έχω εισιτήρια για τον τελικό της Βουδαπέστης. Δεν μπορώ να τα φτιάξω, δεν μπορώ να τα αγοράσω, δεν έχω διασυνδέσεις και δεν θα καλέσω κάποιον παίκτη επειδή υποθέτω ότι θα λαμβάνουν χιλιάδες μηνύματα την ημέρα και εκείνοι.

Η Ρόμα μέσω του Βίτο Σκάλα με κάλεσε ευγενικά και με μεγάλη δυσαρέσκεια αναγκάστηκε να αρνηθώ την πρόσκληση, όταν όμως ένα κομμάτι της καρδιάς σου παίρνει πτυχίο, δεν μπορείς να λείπεις από εκεί, όποιος τελικός και αν λαμβάνει χώρα.

Εάν έχετε αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια και έχετε κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο αλλά δεν έχετε εισιτήρια του αγώνα: Είστε δύο φορές μ….κες. Κάντε ένα όμορφο τουρ της Βουδαπέστης στα πούλμαν, ως τουρίστες και μην τα βάζετε μαζί μου», ανέφερε.