Εuropa League: Δίχως φιλοξενούμενους οπαδούς οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ!

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς θα πραγματοποιηθούν και τα δύο παιχνίδια μεταξύ μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ στην προημιτελική φάση του Europa League, εξαιτίας βανδαλισμών από οπαδούς της ολλανδικής ομάδας το 2015 στην »αιώνια πόλη»

 

Εuropa League: Δίχως φιλοξενούμενους οπαδούς οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ!

Σε μια απόφαση που θυμίζει... Super League προέβη η UEFA αναφορικά με τις αναμετρήσεις μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ στα προημιτελικά του Εuropa Leagu

Η ολλανδική ομάδα υποδέχεται την Πέμπτη στις 13 Απριλίου την στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρηση για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι «τζαλορόσι» δεν θα έχουν στο πλευρό τους τους οπαδούς τους, μετά από απόφαση της UEFA, η οποία αποφάσισε προληπτικά οι δύο αντίπαλοι να μην έχουν εκτός έδρας τους φιλάθλους τους.

Ο λόγος είναι τα ...προηγούμενα που έχουν μεταξύ τους διότι το 2015 οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν το ιστορικό σιντριβάνι Μπαρκάτσα της Ρώμης όταν οι δύο σύλλογοι είχαν τεθεί αντιμέτωπες στην ίδια διοργάνωση.

Αρχικά, οι ιταλικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στο Ολίμπικο, για τη ρεβάνς στις 20 Απριλίου, σε όλους όσους είναι κάτοικοι της Ολλανδίας.

«Μετά την απόφαση των ιταλικών Αρχών να αποκλείσουν τους οπαδούς της Φέγενορντ από τον επαναληπτικό αγώνα στη Ρώμη, η UEFA έδωσε εντολή στη Φέγενορντ να μην πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς της Ρόμα για τον πρώτο αγώνα στο Ντε Κάιπ», ανέφερε η ανακοίνωση του ολλανδικού συλλόγου.