Έντεγκαρντ για τον αποκλεισμό της Άρσεναλ: «Δεν σταθήκαμε στο ύψος μας…»

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκαρντ πιστεύει ότι η ομάδα του δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς αποκλείστηκε από το Europa League από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα πέναλτι.

Έντεγκαρντ για τον αποκλεισμό της Άρσεναλ: «Δεν σταθήκαμε στο ύψος μας…»

Ο 24χρονος Μάρτιν Έντεγκαρντ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως η Άρσεναλ δεν είχε την "ενέργεια" που έχει συνήθως, καθώς έμεινε στην ισοπαλία 1-1 (3-3 συνολικό σκορ) στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" στο Emirates Stadium την Πέμπτη.

"Νομίζω ότι κάναμε αρκετά σε ορισμένες περιόδους του παιχνιδιού, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν ήμασταν στο επίπεδο που θα έπρεπε", δήλωσε ο Έντεγκαρντ μετά το παιχνίδι. "Σε ένα μέρος του παιχνιδιού τα πήγαμε καλά, αλλά σε όλο το παιχνίδι δεν παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο.

Είναι μια καλή ομάδα, το ξέραμε αυτό. Γνωρίζαμε τις αρετές τους και ήμασταν προετοιμασμένοι. Νομίζω ότι ήταν περισσότερο για εμάς σήμερα, δεν παίξαμε όπως συνήθως και δεν βγάλαμε την ενέργεια που συνήθως βγάζουμε και αυτό είναι απογοητευτικό.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι ήταν μια σπουδαία σεζόν, κάναμε εκπληκτικά πράγματα φέτος. Φυσικά, είναι μεγάλο πλήγμα να βγούμε από αυτή τη διοργάνωση - ήταν ένας μεγάλος στόχος για εμάς - αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να κοιτάξουμε την Κυριακή (με την Κρίσταλ Πάλας) και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να βεβαιωθούμε ότι θα τερματίσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε".