Κι όμως, τα... άκουσε ο Καμαρά!

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς «κατσάδιασε» τον Αφρικανό αν και άφησε τα... πνευμόνια του σε κάποια γωνιά του Καραϊσκάκη.

Κι όμως, τα... άκουσε ο Καμαρά!

Το γεγονός ότι ο Μαντί Καμαρά άφησε τα πνευμόνια του σε κάποια γωνιά του Καραϊσκάκη δεν σημαίνει ότι τα έκανε και όλα τέλεια. Ίσα ίσα που, όπως αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ, σε ορισμένες περιπτώσεις εκνεύρισε τον Μαρτίνς.

Ο Αφρικανός πάντοτε δοκίμαζε το πόδι του από μακρινή απόσταση. Ωστόσο, έχοντας στο ενεργητικό του την γκολάρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, φάνηκε σε ορισμένες περιπτώσεις κόντρα στη Μπέτις να το... τερματίζει με τα μακρινά σουτ. Ειδικά στη φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου, ενώ είχε αριστερά τον Χασάν και δεξιά τον Ποντένσε σε μια αντεπίθεση, προτίμησε να σουτάρει από μακριά, έδειξε επιπόλαιος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το κρατήσει στο μυαλό του ο Μαρτίνς και να του κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις στην ανάπαυλα.

Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη γενικότερη εικόνα του Καμαρά, η οποία προκάλεσε ακόμα και τα σχόλια του προπονητή της Μπέτις Κίκε Σετιέν. Μιλώντας στους απεσταλμένους Ισπανούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα εξέφρασε την απορία αλλά και τον θαυμασμό του καθώς ο Αφρικανός, ενώ παίζει ανελλιπώς με Ολυμπιακό και Γουινέα, εμφανίστηκε και κόντρα στην Μπέτις με… αστείρευτες δυνάμεις.

Ένας Καμαρά που ήδη έχει αναγκάσει ευρωπαϊκές ομάδες να ανοίξουν φάκελο με το όνομά του. Σύντομα αναμένονται και οι πρώτες αφίξεις «σκάουτς» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρουν μία γεύση και από κοντά για τον νεαρό Αφρικανό χαφ.