Έχει χάσει κι άλλος στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό!

Δεν είναι μόνον ο Σίντνεϊ που έχει περάσει άσχημες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Υπάρχει κι άλλος παίκτης της Μπέτις που έχει ηττηθεί στην έδρα του Ολυμπιακού και μάλιστα με την Ρεάλ Μαδρίτης

Έχει χάσει κι άλλος στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό!

Έχει γίνει ντόρος με τον Σίντνεϊ επειδή είχε παίξει πριν από 10 χρόνια με την Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε δεινοπαθήσει σε εκείνο το θριαμβευτικό 5-1 του Ολυμπιακού για το Γιουρόπα Λιγκ.

Υπάρχει, όμως, κι άλλος παίκτης που είναι στην Αθήνα με την αποστολή της Μπέτις και έχει παίξει ακόμη πιο παλιά στο Φάληρο! Φεύγοντας κι αυτός ηττημένος! Πρόκειται για τον 31χρονο Ισπανό αμυντικό χαφ Χάβι Γκαρθία, ο οποίος είχε αγωνιστεί το 2005 στην έδρα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν η ελληνική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 2-1 και είχε εξασφαλίσει την τρίτη θέση του γκρουπ και τη συνέχεια στην Ευρώπη. Η Ρεάλ είχε ήδη πάρει την πρόκριση και είχε κάνει πολλές αλλαγές με αρκετούς νέους παίκτες. Ένας από αυτούς, ο 18χρονος τότε Γκαρθία, είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο 81'. Σε εκείνο το ματς η Ρεάλ είχε προηγηθεί με τον Σέρχιο Ράμος μετά από σέντρα του Ραούλ Μπράβο αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή με τον Μπουλούτ στο 50΄και με τον Ριβάλντο στο 87΄έπειτα από την μπλαιά του Γιάγια Τουρέ!

Ο Χάβι Γκαρθία είναι ο παίκτης της Μπέτις με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη, καθώς έχει συνολικά 79. Μία περισσότερη από τον Χοακίν που είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το 2006 με την Βαλένθια! Δεν είχε παίξει στη νίκη της ισπανικής ομάδας με 4-2 στο Καραϊσκάκη καθώς ήταν εκτός αποστολής, αλλά ήταν βασικός στο 2-0 της Ισπανίας. Απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε τότε στην 11αδα Τζόλε, Ριβάλντο, Καστίγιο.

Ο Σίντνεί είχε παίξει στο Ολυμπιακός-Μπενφίκα 5-1 και ο τραυματίας Γουίλιαμ Καρβάλιο στο περσινό Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ 2-3.