Αυτός ξέρει από Καραϊσκάκη: «Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς»

Η τραυματική εμπειρία του Σίντνεϊ Ντα Σίλβα στο ίδιο γήπεδο και τι είναι αυτό που πρέπει πάση θυσία να κάνει η Μπέτις αλλιώς «δεν έχει καμία τύχη»

Αυτός ξέρει από Καραϊσκάκη: «Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς»

Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπέτις, Σίντνεϊ Ντα Σίλβα βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τότε αγωνιζόταν στη Μπενφίκα και σε αγώνα για το Κύπελλο UEFA έφυγε με το βαρύ για τον ίδιο και την ομάδα του 5-1. Ο Ολυμπιακός σε μια μαγική βραδιά είχε πετύχει έναν θρίαμβο απέναντι στους Πορτογάλους.

Ο Σίντνεϊ έφτασε χθες και πάλι στην Αθήνα, αυτή τη φορά ως μέλος της αποστολής της Μπέτις για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ λίγο μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Ξέρουμε καλά ότι το ματς αυτά θα κριθεί από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα αρκετών παικτών. Είναι ματς που χρειάζεται να δείξουμε αυτά τα δύο στοιχεία, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό. Αλλιώς δεν θα έχουμε τύχη. Περιμένουμε πώς το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε δουλέψει αρκετά και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την κατάσταση».