Ολυμπιακός: Γιατί δεν βγαίνει ο Καμαρά

Αλλαγές μπορεί να κάνει την Πέμπτη ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά ο Αφρικανός χαφ δεν πρόκειται να βγει από την ενδεκάδα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Γιατί δεν βγαίνει ο Καμαρά

Είναι το αγαπημένο θέμα όλων πλέον οι αλλαγές που θα κάνει ή δεν θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος έχει δείξει πως εμπιστεύεται και προχωράει με ένα σχήμα που το «έχτισε» από την προετοιμασία. Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με αυτά που βλέπαμε στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων».

Το θέμα είναι τι θα γίνει την Πέμπτη κόντρα στην Μπέτις. Ο 48χρονος προπονητής είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όμως, το θέμα είναι ότι δεν έχει σκοπό να βγάλει από την ενδεκάδα του τον Μαντί Καμαρά. Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αν και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έδειχνε κουρασμένος ο Μαρτίνς έβγαλε από το γήπεδο τον Αφρικανό χαφ.

Από τη μία έχει λογική αυτό, διότι στο τελευταίο δεκάλεπτο τον Ολυμπιακό περισσότερο τον ενδιέφερε να πιέσει και να βρει πάσες από πίσω. Από την άλλη, όμως ο Μαντί Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρει πολλά ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Μπορεί να είναι άπειρος, όμως, για τέτοια παιχνίδια είναι πολύτιμος. Καλύπτει πολλούς χώρους στο γήπεδο, «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα και πρεσάρει ακατάπαυστα. Κόντρα σε μία ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τα τρεξίματα του Μαντί Καμαρά.

Αυτή τη στιγμή η αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη είναι πως ο Αφρικανός χαφ δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιος θα είναι ο παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή.