Μπόουλερ: «Υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε»

Ο Τζος Μπόουλερ που άφησε τη σφραγίδα του στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναντ, μίλησε και για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Μπόουλερ: «Υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε»

Ο Τζος Μπόουλερ στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Σήμερα υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι μπήκαμε καλά στο ματς. Το ότι δεν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο, δεν ήταν δικαιολογία να μην παίξουμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες και ειδικά τα νεαρά παιδιά έδειξαν τι μπορούν να κάνουν. Τώρα όλη μας η συγκέντρωση είναι στο ντέρμπι της Κυριακής.

Για το ντέρμπι: «Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι. Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Κρατάμε ό,τι μπορούμε από το σημερινό ματς. Πάμε με όλες μας τις δυνάμεις στο ματς της Κυριακής».

Για το αν η σημερινή εμφάνιση είναι μία νέα αρχή για τον ίδιο: «Καταλαβαίνω ότι είμαστε πολλοί παίκτες στην ομάδα και όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους. Κάνω κι εγώ υπομονή και θα παίξω όποτε μου ζητηθεί. Δεν έχει σημασία πότε θα παίξω. Θα είμαι πάντα έτοιμος, είμαι καλά στις προπονήσεις, κάνω έξτρα πρόγραμμα στις προπονήσεις και θα συνεχίσω να δουλεύω».