Μίτσελ: «Δεν χρειάζεται να πω στους παίκτες τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ μετά την ήττα από τη Ναντ στάθηκε στο τί ακριβώς κρατάει από το παιχνίδι και μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μίτσελ: «Δεν χρειάζεται να πω στους παίκτες τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Μίτσελ μετά την ήττα του Ολυμπιακού με τη Ναντ (0-2) στο Καραϊσκάκη στο flash interview:

Αναλυτικά:

Για το τι μπορεί να κρατήσει: «Στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε κατοχή. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τις θέσεις μας και την κατοχή. Σιγά-σιγά παραχωρούσαμε το παιχνίδι στη Ναντ».

Για το αν του έδειξαν κάποιοι παίκτες ότι έκανε λάθος που δεν τους χρησιμοποιούσε περισσότερο: «Μερικοί έδειξαν πολύ καλή εικόνα, ήταν θετικοί. Είχαν καλό επίπεδο. Αν παίξουν όπως έπαιξαν σήμερα, είναι ένας καλό τρόπος να τραβήξουν την προσοχή του προπονητή».

Για το ντέρμπι της Λεωφόρου και αν έχει ήδη μιλήσει στους παίκτες: «Η προετοιμασία για το ντέρμπι ξεκινάει αύριο, αλλά δεν χρειάζεται να τους πω πολλά πράγματα. Ξέρουμε τι σημαίνει ματς με Παναθηναϊκό, ξέρουμε τη βαθμολογία και τι πρέπει να κάνουμε. Είναι μεγάλο πρόβλημα αν σε κάποιον παίκτη πρέπει να επισημάνουμε τι σημαίνει το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στην προπόνηση: «όπως έδειξαν και σήμερα οι φίλαθλοί μας, έτσι και αύριο θα δείξουν ότι είναι στο πλευρό μας και μας υποστηρίζουν στις καλές και στις κακές στιγμές. Είμαστε όλοι μαζί».