Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «έδειξε» Μπα για ενδεκάδα

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Πώς ερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Μίτσελ για τον Ουσεϊνού Μπα και τις σοβαρές πιθανότητες πλέον να ξεκινήσει.

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «έδειξε» Μπα για ενδεκάδα

Προτού αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Φράιμπουργκ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (27/10, 22.00), υπήρχε ένας ενδοιασμός για τον Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε χάσει τρεις προπονήσεις, έκανε μόλις μία προπόνηση την Τρίτη (25/10), έκανε άλλη μία επί γερμανικού εδάφους την Τετάρτη (26/10) και εκφραζόταν μία αμφιβολία για το κατά πόσο είναι έτοιμος να παίξει σε ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων και έντασης ματς όπως είναι αυτό κόντρα στους Γερμανούς που βρίσκονται στην 3η θέση της Bundesliga.

Τελικά, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Μίτσελ. «Δεν έχει χάσει τη φόρμα του, επειδή δεν έκανε τρεις προπονήσεις», είπε χαρακτηριστικά για τον Σενεγαλέζο στόπερ και ουσιαστικά «φωτογράφισε» τις προθέσεις του για το αν θα τον ξεκινήσει ή όχι.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί κανονικότατα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ανδρέα Ντόι.

Ο Μπα που προέρχεται από ένα κακό ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε κάνει ένα κακό παιχνίδι και στο 0-3 από την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στην αναμέτρηση της Γερμανίας.

Όπως έχουν δείξει οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ, «πληρώνουν» ακριβά τα λάθη των αντιπάλων τους. Το ένιωσε για τα καλά στο πετσί της η Ναντ πριν από δύο εβδομάδες, το ένιωσε και ο Ολυμπιακός στο 0-3 του Φαλήρου.

Οπότε, ο Μπα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος και να αφήσει στην άκρη κάποιες επιπολαιότητες που κάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι...