Ολυμπιακός: Περιμένει Μπα ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Μίτσελ θέλει να δει τον Ουσεϊνού Μπα και στην τελευταία προπόνηση επί γερμανικού εδάφους, προτού πάρει την απόφαση να τον ρίξει στη μάχη με την Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League (27/10, 22.00).

Ολυμπιακός: Περιμένει Μπα ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση

Οι Γιαν Εμβιλά και Ανδρέας Ντόι αναμένεται να βρεθούν στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Φράιμπουργκ στην Γερμανία το βράδυ της Πέμπτης (27/10, 22.00). Από εκεί και πέρα βέβαια, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν ο Μίτσελ θα επιλέξει το σχήμα με τριάδα στην άμυνα ή με τετράδα.

Αυτό θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τρεις-τέσσερις μέρες απουσίας από τις προπονήσεις λόγω μίας γρίπης που τον ταλαιπώρησε. Ουσιαστικά την Τρίτη (25/10) έκανε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και αυτή όχι σε πολύ υψηλό τέμπο.

Κατά συνέπεια, ο Μίτσελ θέλει να τον τσεκάρει και στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει επί γερμανικού εδάφους το απόγευμα της Τετάρτης (26/10, 19.00), έτσι ώστε να δει αν μπορεί να στηριχθεί πάνω του ακόμα και στο αρχικό σχήμα.

Στην αποστολή που ταξίδεψε για την Γερμανία βρίσκεται και ο Παναγιώτης Ρέτσος. Όμως, ο Έλληνας αμυντικός προέρχεται από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας και ο Μίτσελ δεν το συνηθίζει να ρίχνει στη μάχη ποδοσφαιριστές που έχουν καιρό να αγωνιστούν σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ο Ρέτσος φυσικά γνωρίζει καλά τα γερμανικά γήπεδα έχοντας περάσει από την Λεβερκούζεν, αλλά προς το παρόν φαντάζει το αουτσάιντερ για να ξεκινήσει, μολονότι εδώ και αρκετό καιρό ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.