Ολυμπιακός: Δεν είναι φόβητρο η Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ έχει μόνο μία ήττα φέτος στην έδρα της, αλλά δεν έχει επιβληθεί άνετα σε κανένα ματς. Πολλά εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Πέμπτης (27/10).

Ολυμπιακός: Δεν είναι φόβητρο η Φράιμπουργκ

Τα πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα της Φράιμπουργκ έναντι του Ολυμπιακού που εμφανίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά και αποτελούν σοβαρά δεδομένα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στη Γερμανία έχουν να κάνουν με τον δυναμισμό, την ταχύτητα και την καλύτερη φυσική κατάσταση της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων», αλλά και των αυτοματισμών που βγάζει στο παιχνίδι της καθώς έχει περίπου την ίδια ομάδα με πέρυσι και έναν προπονητή με πολυετή παρουσία στον πάγκο της.

Ο Κρίστιαν Στράιχ και οι παίκτες του αξιοποιούν φέτος αυτά τα στοιχεία, έχοντας στην πλειονότητα των αγώνων που έχουν δώσει καλύτερα αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό τους και σημαντικότερες δυσκολίες στο «Γιουρόπα Παρκ» (ή «Βόλφσβινγκελ Στάντιον») όπου θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Με εξαίρεση τον πρόσφατο αγώνα της με τη Βέρντερ Βρέμης, στον οποίο η Φράιμπουργκ επιβλήθηκε 2-0 αλλά με τον αντίπαλο να παίζει από το 14’ με παίκτη λιγότερο, όπως και το επίσης 2-0 με τη Ναντ για το Γιουρόπα Λιγκ (με 0-0 το ημίχρονο), στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της είχε νίκες με πολύ κλειστό σκορ, όπως και αρνητικά αποτελέσματα. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι η Φράιμπουργκ «τρομάζει» τις αντίπαλες ομάδες στο γήπεδό της.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση του «ΦΩΤΟΣ»