Ολυμπιακός: Ο Αμπουμπακάρ και ο αυτοέλεγχος

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έδωσε πολλές μάχες στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ, αλλά υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια που οφείλει να τη βελτιώσει.

Ολυμπιακός: Ο Αμπουμπακάρ και ο αυτοέλεγχος

Ο Αμπουμπακάρ είναι παίκτης που αμφισβητήθηκε έντονα και ο Μίτσελ τον έχει βάλει ξανά στην εξίσωση τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά παιχνίδια εκεί που οι λύσεις είναι και περιορισμένες λόγω και της απουσίας του Ελ Αραμπί.

Ο Αφρικανός επιθετικός δεν έχει κάνει κακό ματς με την Καραμπάγκ. Ειδικά όταν ο Μίτσελ τον πέρασε στο αριστερό άκρο της επίθεσης ήταν καθοριστικός προκειμένου να περιοριστούν οι επιθέσεις των Αζέρων και ο Ολυμπιακός να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Έχει παλέψει πολύ με τους αντίπαλους αμυντικούς και γενικά η άμυνα της ομάδας του Μπακού τον αισθάνθηκε πολύ. Το θέμα με τον Αμπουμπακάρ είναι ότι θα πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα στη διάρκεια του αγώνα τα νεύρα του και τις συνθήκες που δημιουργούνται.

Υπάρχουν φάσεις που μπορεί να μην του βγουν ή να δεχτεί ένα δυνατό μαρκάρισμα και θα εκνευριστεί. Το ζήτημα είναι πως θα αφήσει αυτόν τον εκνευρισμό να τον επηρεάσει για μερικά λεπτά που μπορεί να είναι και καθοριστικά για τη ροή του αγώνα.

Γι’ αυτό και ο Μίτσελ σε κάποια στιγμή που δεν πήρε ένα φάουλ και τον είδε να χάνει τον αυτοέλεγχο του, του έβαλε τις φωνές από τον πάγκο για να τον συνεφέρει. Μη ξεχνάμε πως από μία τέτοια στιγμή αδράνειας του Αμπουμπακάρ ο Ολυμπιακός είχε δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης στη Χάιφα από τη Μακάμπι. Είναι μία σημαντική λεπτομέρεια για τον Καμαρά, διότι μέσα στο παιχνίδι δίνει μάχες.