«Όπλο» του Πασχαλάκη η εμπειρία, αλλά και όχι μόνο...

Ο Μίτσελ εμπιστεύεται την ευρωπαϊκή εμπειρία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και ποντάρει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κέρδος στο Μπακού με τον διεθνή γκολκίπερ και για το μέλλον, με τον Κώστα Τζολάκη να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο. 

«Όπλο» του Πασχαλάκη η εμπειρία, αλλά και όχι μόνο...

Είναι όντως σπάνιο αυτό που έκανε ο Μίτσελ, να αποκαλύψει από την παραμονή ενός αγώνα τον τερματοφύλακα που θα χρησιμοποιήσει την επομένη. Το έκανε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, επιλογή με την οποία ήθελε να δείξει πράγματα. Και που βάζει τον συγκεκριμένο παίκτη στο ματς με την Καραμπάγκ και που το... είπε δημοσίως.

Το «επικοινωνιακό» περνάει σε δεύτερη μοίρα, σημασία έχει ότι ο Πασχαλάκης που ήταν ανενεργός για μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ έδειξε ότι ετοιμάστηκε αμέσως. Και το μεγάλο όπλο του είναι ότι έχει ευρωπαϊκή εμπειρία που τον διευκολύνει για να εμφανιστεί όπως ακριβώς πρέπει σε ένα ματς που προβλέπεται ότι θα έχει πίεση και πολλή δουλειά.

Από την άλλη ο Κώστας Τζολάκης παραμένει αυτή τη στιγμή ο Νο 1 γκολκίπερ του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ και υποψήφιος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έστω κι αν αυτά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από μία σούπερ ή μία κακή εμφάνιση τερματοφύλακα σε μια ομάδα.

Όπως και να έχει είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Πασχαλάκη να δείξει από νωρίς στον Ολυμπιακό ότι η απόφαση να αποκτηθεί στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών ήταν ενδεδειγμένη. Άλλωστε η προσαρμογή του ήταν εύκολη σε μια ομάδα στην οποία έχει συμπαίκτες εδώ και καιρό ποδοσφαιριστές από την Εθνική. Δε νομίζουμε ότι στο μυαλό του έχει το ενδεχόμενο να παίξει τόσο άμεσα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την προσεχή Δευτέρα. Πάνω απ' όλα μοιάζει έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός κρισιμότατου ευρωπαϊκού ματς, όπως αυτός στο Αζερμπαϊτζάν. Από κει και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι. Τόσο για τον Πασχαλάκη, όσο και για τον Ολυμπιακό πρωτίστως...