Ολυμπιακός: Χαμός από δοκιμές στον Ρέντη - Πάει για τριάδα στην άμυνα ο Μίτσελ

Όλα ανοιχτά από τον Μίτσελ, ο οποίος δοκίμασε τα πάντα στη τελευταία προπόνηση. Όλα δείχνουν ότι πάει σε άμυνα με τρεις στόπερ.

Ολυμπιακός: Χαμός από δοκιμές στον Ρέντη - Πάει για τριάδα στην άμυνα ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ ξέρει ότι θα βρει απέναντί του έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει και πολύ καλά τρεξίματα. Γι' αυτό και έχει στο μυαλό του πολλά σενάρια για το τι ακριβώς θα κάνει και τι ενδεκάδα θα παρατάξει σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ισπανός κόουτς στην τελευταία προπόνηση περισσότερο μπέρδεψε τα πράγματα για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Δοκίμασε κυριολεκτικά τα πάντα ο Μίτσελ και μάλιστα όλα δείχνουν ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε μεγάλες εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Η βασική δοκιμή που έχει κάνει ο 59χρονος προπονητής είναι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Για να γίνει κάτι τέτοιο, ο Βρσάλικο θα παίξει δίπλα στον Σισέ και τον Παπασταθόπουλο. Δοκίμασε αυτό το σχήμα με Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα. Ενδιαφέρον έχουν οι δοκιμές του στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, η βασική του δοκιμή ήταν με Αμπουμπακάρ, Μασούρα. Το συγκεκριμένο δίδυμο, όμως, το διαδέχτηκαν ο Γκάρι με τον Ουί-Τζο, ο οποίος προπονήθηκε χθες κανονικά και είναι πανέτοιμος για την αποψινή αναμέτρηση. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, εκεί δείχνει να καταλήγει σε ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς μέσους. Δηλαδή τον Εμβιλά, τον Ιν-Μπομ και τον Μπουχαλάκη να είναι τα φαβορί. Βέβαια, δίπλα σε Εμβιλά και Ιν-Μπομ δοκίμασε και τον Κούντε που επίσης έχει τις πιθανότητές του να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή.

Ο Μίτσελ μπορεί να έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παίξει, αλλά η χθεσινή προπόνηση είχε αρκετές δοκιμές. Η τριάδα στην άμυνα μοιάζει να είναι η βασική δοκιμή του Μίτσελ, αλλά χωρίς να «καίγεται» και το σενάριο να παίξει με τέσσερις στην άμυνα. Είναι και αυτό μία πιθανότητα που κανείς στον Ρέντη δεν μπορεί να αποκλείσει.