Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης και οι Αζέροι!

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νέφτσι και τώρα θα είναι παρών για μια ακόμη ευκαιρία διεθνούς διάκρισης απέναντι πάλι σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. 

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης και οι Αζέροι!

Από τα περίεργα του ποδοσφαίρου και συμπτώσεις με σημασία.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης ήταν βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στα περσινά προκριματικά του Champions League, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε βάλει στα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού και εν συνεχεία σε εκείνα με την Λουντογκόρετς.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε ανταποκριθεί πλήρως στα ματς με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, τότε που ο Ολυμπιακός με το ζόρι είχε συμπληρώσει ενδεκάδα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Δεν είχε δεχτεί γκολ ούτε στο Μπακού ούτε στο Φάληρο και η ελληνική ομάδα είχε πάρει την πρόκριση. Ο Τζολάκης είχε μείνει στην εστία και για τους αγώνες με τους Βούλγαρους, για να τον αντικαταστήσει στη συνέχεια και να γίνει βασικός ο Βατσλίκ.

Τώρα απέναντι σε μία άλλη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, την Καραμπάγκ, η ευκαιρία για τον Τζολάκη επανέρχεται να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο. Και να πραγματοποιήσει εμφάνιση που θα τον κάνει να εδραιωθεί στη θέση, από τη στιγμή που ο Βατσλίκ είναι τραυματίας και ο Πασχαλάκης θέλει το χρόνο του. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ πάντα στην αξία του, αλλά είναι και φανερό ότι μέσω των προπονήσεων και των συμμετοχών του με τις Ελπίδες, έχει γίνει πλέον πολύ πιο ώριμος. Αν και ακόμη εικοσάρης.