Μαλντίνι: «Έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε»

Ο παλιός άσος και νυν σύμβουλος στρατηγικής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου της Μίλαν σχολίασε την κλήρωση του Europa, που φέρνει Ολυμπιακό, Μπέτις και Ντουντελάνζ στον δρόμο των Ιταλών.

Μαλντίνι: «Έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε»

Ο Πάολο Μαλντίνι εκπροσώπησε τη Μίλαν στην κλήρωση των ομίλων του Europa League στο Μονακό, δηλώνοντας χαρούμενος που βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση. Σχολιάζοντας την κλήρωση, πάντως, η παλιά δόξα των «ροσονέρι» και νυν σύμβουλος στρατηγικής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου του ιταλικού συλλόγου φάνηκε να... ανησυχεί περισσότερο για τη Μπέτις παρά για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαλντίνι για την κλήρωση του Europa League:

«Έχουμε τη Μπέτις, που θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα, και μετά έχουμε τον Ολυμπιακό και μια ομάδα από το Λουξεμβούργο που ήρθε από το πουθενά. Είναι ένα γκρουπ που είναι στις δυνατότητές μας να περάσουμε. Και θέλουμε να πάμε μακριά φέτος.

Η UEFA χρειάζεται τη Μίλαν να φτάσει μακριά από εμπορικής πλευράς, αλλά και γιατί έχει αλλάξει η ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και χρειάζονται ομάδες σαν τη δική μας. Οι ιταλικές ομάδες παίρνουν σοβαρά τον θεσμό. Πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι πριν 3-4 χρόνια, γιατί έχει ανέβει ο πήχης και στο Europa».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ