Σετιέν: «Ιστορική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Μπέτις σχολίασε την κλήρωση του Europa League, εκθειάζοντας τη δυναμική του Ολυμπιακού και την «καυτή» του έδρα.

Σετιέν: «Ιστορική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ιδιαίτερο σεβασμό στον Ολυμπιακό έδειξε ο Κίκε Σετιέν στο σχόλιό του για την κλήρωση του Europa League. Ο τεχνικός ηγέτης της Μπέτις εξήρε την εμπειρία των Πειραιωτών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και δη στο Champions League, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά και στη δυναμική του «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σετιέν:

«Υπήρχαν πολύ δυνατοί αντίπαλοι, το κάθε γκρουπ θα ήταν δύσκολο. Είναι αλήθεια ότι η Μίλαν έχει ιστορία και αποτελεί κίνητρο να παίζεις εναντίον τους. Θα είναι ένα συναρπαστικό και δύσκολο ματς.

Για τον Ολυμπιακό γνωρίζουμε λιγότερα αλλά είναι μια ιστορική ομάδα που έχει παίξει πολλές φορές στο Champions League, παίζει σε ένα γήπεδο που σε βάζει κάτω από μεγάλη πίεση, θα είναι να ωραίο να παίξουμε εκεί.

Γνωρίζουμε λιγότερα για την ομάδα από το Λουξεμβούργο, αλλά θα τους μελετήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε άξιοι ανταγωνιστές και να σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών που θα δημιουργήσουμε. Πρέπει πραγματικά να προσπαθήσουμε για καταβάλουμε τέτοιους αντιπάλους, ειδικά τον Ολυμπιακό και τη Μίλαν».