Ολυμπιακός: Οι τελευταίες αφίξεις θα φέρουν το… ηλεκτροσόκ;

Οι Μαρσέλο, Χάμες, Σαμασέκου και Μπακαμπού θα μπουν το συντομότερο δυνατόν στην «εξίσωση» του Ολυμπιακού, με την ελπίδα ότι οι Πειραιώτες θα αναγεννηθούν σύντομα. Το ερώτημα είναι αν ο Κάρλος Κορμπεράν, τον οποίο στηρίζει η ΠΑΕ, έχει την πυγμή και την προσωπικότητα για να σηκώσει το βάρος.

Ολυμπιακός: Οι τελευταίες αφίξεις θα φέρουν το… ηλεκτροσόκ;

Αυτό που προέκυπτε μετά το 0-3 από την Φράιμπουργκ ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Κάρλος Κορμπεράν. Από ορισμένους ερμηνεύτηκε ότι θα κάτσει στον πάγκο με τον Άρη και… βλέπουμε εφόσον κερδίσει στην Θεσσαλονίκη. Από άλλους ερμηνεύτηκε ότι μπορεί να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, αλλά «ποιος να κάτσει στον πάγκο με τον Άρη»; Ας μην κάνουμε εικασίες και δεν είναι σωστό απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει τραβήξει μεγάλο κουπί εδώ και 45 μέρες…

Ο χρόνος θα δείξει. Για την ώρα ισχύει ότι στηρίζεται από την ΠΑΕ, θα κάτσει στον πάγκο την Κυριακή (18/9) και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να δείξει από το ματς με τον Άρη κιόλας, ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος. Εμείς διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις, παρότι έχει ένα σωρό ελαφρυντικά και είναι κατά κάποιο τρόπο και αντι-ποδοσφαιρικό να κριθεί ένας προπονητής μετά από 45 μέρες.

Οι Πειραιώτες κόντρα στην Φράιμπουργκ ήταν αποκρουστικοί! Στο χορτάρι εμφανίστηκε μία ομάδα και αυτή φυσικά ήταν το υπέροχο σύνολο από την Γερμανία. Τέτοιο χάλι από πλευράς Ολυμπιακού είχαμε χρόνια να δούμε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είδαμε έναν Ολυμπιακό, λες και ήταν σε… κώμα! Το ζήσαμε βέβαια και με την Μακάμπι Χάιφα, αλλά δεν αναφερόμαστε στη φετινή σεζόν. Αναφερόμαστε σε προηγούμενες χρονιές, όπως π.χ. στην καταστροφική σεζόν 2017-18 με τον Μπέσνικ Χάσι. Ούτε με τον Κοσοβάρο παρουσίασε τέτοια θλιβερή εικόνα σε ευρωπαϊκό ματς. Ούτε καν σε εκείνο το 2-3 από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο Φάληρο, όπου οι Πορτογάλοι θα μπορούσαν να κέρδιζαν με 0-6 στο ημίχρονο!

Στο λιμάνι είναι σίγουροι ότι οι αφίξεις των Μαρσέλο, Χάμες, Σαμασέκου και Μπακαμπού, συν φυσικά τον Κασάμι που υπογράφει, θα αλλάξουν θεαματικά την εικόνα των Πειραιωτών.

Το θέμα είναι ότι όλα τα νέα αποκτήματα έως ότου «δέσουν» με τους υπόλοιπους, απαιτείται χρόνος. Και το μείζον σε αυτό το διάστημα «μονταρίσματος» δεν είναι άλλο από το να βρίσκεται κοντά στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε ένα ηλεκτροσόκ. Αρκούν οι τελευταίες προσθήκες για το ηλεκτροσόκ; Μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο; Ο Ολυμπιακός - όπως αναφέραμε- στηρίζει τον Κορμπεράν. Σας εμπνέει σιγουριά, όμως, ότι ο Ισπανός είναι ο προπονητής που έχει την πυγμή και την προσωπικότητα να ανατρέψει την κατάσταση, ακόμη και με τις τελευταίες προσθήκες; Επαναλαμβάνουμε ότι είναι κατά κάποιο τρόπο άδικο να ρίχνουμε βέλη στον Κορμπεράν, αλλά δυστυχώς η μοίρα των προπονητών είναι τέτοια, που στο τέλος της ημέρας κρίνονται από τα αποτελέσματα. Ο χρόνος λοιπόν θα απαντήσει αν μπορεί εν τέλει να σηκώσει το βάρος, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη.