Ολυμπιακός: Ψάχνει μία μεγάλη νίκη

Στον Ολυμπιακό θέλουν απόψε κόντρα στη Φράιμπουργκ την πρώτη τους ευρωπαϊκή επιτυχία που θα μπορέσει να τους αλλάξει και την ψυχολογία.

Ολυμπιακός: Ψάχνει μία μεγάλη νίκη

Ο Χάμες Ροντρίγκες μονοπώλησε το ενδιαφέρον της επικαιρότητας τη χθεσινή μέρα, αλλά ο Ολυμπιακός σήμερα έχει ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Φράιμπουργκ, την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Ένα σύνολο πολύ γρήγορο που παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με την ήττα στη Γαλλία από τη Ναντ και κόντρα στην εξαιρετική Φράιμπουργκ ψάχνουν την πρώτη τους φετινή ευρωπαϊκή νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει έξι παιχνίδια στα προκριματικά και ένα στους ομίλους, χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει νίκη σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στον Ρέντη γνωρίζουν πως απέναντί τους θα έχουν έναν αντίπαλο που παίζει σε άλλο επίπεδο, με αρκετή ένταση και ταχύτητα. Για να μπορέσουν να αποσπάσουν κάτι θετικό από αυτήν την αναμέτρηση, θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια.

Ο Κάρλος Κορμπεράν στη χθεσινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τη Φράιμπουργκ έδειξε ξανά βίντεο στους ποδοσφαιριστές του. Αυτήν τη φορά ο Ισπανός προπονητής επικεντρώθηκε στα άκρα της Φράιμπουργκ. Οι Γερμανοί είναι ικανοί να σε «σκοτώσουν» εάν σε βρουν χαλαρό. Αυτό τόνισε ιδιαίτερα ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος στάθηκε πολύ στον Ιάπωνα Ντοάν.

Τον θεωρεί πολύ μεγάλο κίνδυνο για τον Ολυμπιακό και είναι άλλωστε. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει τρομερή δουλειά από τα άκρα, ενώ συγκλίνει και προς τον άξονα. Ο Κορμπεράν στάθηκε πολύ σε αυτόν στη χθεσινή προπόνηση κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως και να 'χει, στον Ρέντη αυτό που ψιθύριζαν άπαντες στις μεταξύ τους συζητήσεις ήταν ότι η ομάδα έχει ανάγκη ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μία μεγάλη νίκη για να της αλλάξει την εικόνα. Δεν είναι εύκολο απόψε, αλλά οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη για να ανατρέψουν το κλίμα που υπάρχει.