ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ντάις: «Βλέπουμε και λίγο... Γιουνάιτεντ»

Ο τεχνικός της Μπέρνλι μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ζήτησε από τους παίκτες του να απολαύσουν το ματς και δεν έκρυψε ότι ρίχνει κλεφτές ματιές στο ματς της Κυριακής.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ντάις: «Βλέπουμε και λίγο... Γιουνάιτεντ»

Ο Σον Ντάις δεν στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μόνο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ίσα-ίσα που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακολουθεί.

«Πρέπει να έχουμε το ένα μάτι μας στραμμένο στην Κυριακή, αλλά αυτό είναι μόνο το ένα μάτι. Είχαμε ένα δύσκολο και πολύπλοκο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είπα όμως στους παίκτες μου ότι πρέπει να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό και να το απολαύσουν», είπε αρχικά ο κόουτς της Μπέρνλι και πρόσθεσε:

«Τα θετικά αυτής της διοργάνωσης είναι ότι μας δίνει τιμή. Η Μπέρνλι στην Ευρώπη. Ένας πρώην παίκτης μάς είπε ότι δεν πίστευε ότι θα ζούσε ποτέ αυτή την μέρα για να το δει. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα κάνουμε αλλαγές στην ομάδα. Υπάρχει μία καλή σειρά εμφανίσεων. Οι παίκτες το απολαμβάνουν. Του υπενθυμίσαμε τι παίζεται εδώ και τι θέλουμε ως ομάδα».

Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί απάντησε: «Φυσικά και είναι το φαβορί, αλλά η πρόκριση είναι ακόμη ανοικτή».

Τους παίκτες της Μπέρνλι εκπροσώπησε ο αμυντικός Κέβιν Λόνγκ που είπε: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ιδεατά θέλουμε να σκοράρουμε ένα γκολ νωρίς. Θέλουμε να βγούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να βγούμε και να επιτεθούμε. Αν οι οπαδοί σταθούν στο πλευρό μας θα μας βοηθήσει να ανέβουμε ταχύτητα».