Ολυμπιακός: «Καίγεται» για την πρόκριση

Για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Ενδεκάδα πολύ κοντά με αυτήν της Κύπρου ετοιμάζει ο Κορμπεράν.

Ολυμπιακός: «Καίγεται» για την πρόκριση

Εν μέσω μεταγραφικών φημών, ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία του στην Ευρώπη. Οι Πειραιώτες υποδέχονται απόψε τον Απόλλωνα Λεμεσού μετά το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην Κύπρο. Για τους «ερυθρόλευκους» είναι μονόδρομος η πρόκριση στους ομίλους του Europa League με τους λόγους να είναι γνωστοί. Και το πρεστίζ είναι διαφορετικό και τα οικονομικά δεδομένα σαφώς καλύτερα στο Europa League. Επίσης, η ομάδα του Πειραιά δεν θέλει να βιώσει δεύτερο αποκλεισμό το φετινό καλοκαίρι. Έτσι η αποψινή αναμέτρηση είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό και φυσικά για τον Κάρλος Κορμπεράν που θέλει να πετύχει τον πρώτο του στόχο στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ισπανός προπονητής και στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στον Ρέντη ακόμα μία φορά ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον αντίπαλό τους και έχει ζητήσει μεγάλη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του. Σε αυτό που έχει επιμείνει ο Κορμπεράν είναι στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός έβγαλε επιθετικότητα στο γήπεδο και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να του δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ανάλογη εικόνα θέλει και στην αποψινή αναμέτρηση. Θέλει η ομάδα του να είναι επιθετική και να «πνίξει» τον αντίπαλό της.

Για τον Κάρλος Κορμπεράν τα… κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αποψινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ισπανός τεχνικός θα εμπιστευτεί ένα σχήμα που θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που είδαμε την περασμένη εβδομάδα στο ΓΣΠ. Σε σχέση με εκείνη την ενδεκάδα μία αλλαγή αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στην αποψινή ρεβάνς με τους Κύπριους. Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και σε αυτό το παιχνίδι. Η άμυνα άλλαξε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τώρα αναμένεται να επανέλθει σε αυτό που γνωρίζαμε. Δηλαδή ο Άβιλα θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σισέ και Μπα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τα χαφ, ο Εμβιλά με τον Κούντε είναι ένα δίδυμο που έχει βγει στον Κορμπεράν και το εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι αυτοί οι δύο αναμένεται να παίξουν από την αρχή, αν και ο Ισπανός προπονητής δεν έδειξε κάτι χθες στην τελευταία προπόνηση. Ο Χουάνγκ προπονήθηκε και χθες κανονικά και είναι καλά. Το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου και πλέον είναι δεδομένο ότι θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Ο Νοτιοκορεάτης αναμένεται να έχει τον ρόλο που είχε στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Δηλαδή θα παίξει σε έναν ρόλο «δεκαριού» που συχνά θα βγαίνει και σαν δεύτερος κυνηγός. Έτσι είχε παίξει και στην Κύπρο και τα είχε πάει περίφημα.