Κούντε: «Θα κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Πιερ Κούντε δήλωσε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει στην αυριανή (18/8) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Κούντε: «Θα κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο»

Ο Πιερ Κούντε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Καμερουνέζος χαφ τόνισε πως του έχει δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία και είναι αποφασισμένος να την αρπάξει. Από την άλλη τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει στην αυριανή (18/8) αναμέτρηση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πιερ Κούντε…

Μετά από έναν αποκλεισμό από την Μακάμπι και μετά από μία πρόκριση - θρίλερ επί της Σλόβαν, ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να μην μετατρέψει σε θρίλερ και αυτή τη σειρά;

Μετά τον αγώνα από την Μακάμπι όπως όλοι ξέρετε έχουμε κάνει αλλαγές, έχουμε διαφορετικά πρόσωπα και αλλάξαμε ριζικά την ομάδα μας στην Σλόβαν παρόλο που δυσκολευτήκαμε, δείξαμε ότι κάναμε αλλαγές. Τώρα έχουμε έρθει εδώ με τη νέα μας στρατηγική, έχουμε δουλέψει όσο καλύτερα μπορούμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, να παλέψουμε και πιστεύω ότι με οποιονδήποτε τρόπο θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Η αλλαγή που λες, αφορά και εσένα. Από εκεί που ήσουν εκτός - εντός ομάδας, πλέον είσαι βασικό κομμάτι. Πώς είδες αυτή την αλλαγή και κυρίως τι διαφορετικό βλέπεις από την ημέρα που ανέλαβε ο νέος προπονητής;

Νομίζω ότι δούλευα πάρα πολύ σκληρά, από τότε που είχα τον πρώην προπονητή. Αργά ή γρήγορα η ευκαιρία θα μου δινόταν. Ηρθε η στιγμή που πήρα την ευκαιρία μου και θα κάνω τα πάντα να την εκμεταλλευτώ. Τώρα που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, είμαι αποφασισμένος να την αρπάξω, να συνεχίσω να παλεύω, ξέρω ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου και είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κρατήσω τη θέση μου.