Ολυμπιακός: H υποχρέωση των Πειραιωτών και το πιθανό «θρίλερ» στις αναμετρήσεις με τους Κύπριους

Όπως στην Μπρατισλάβα, έτσι και στην Λευκωσία απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιμετωπίσει και τον... εαυτό του για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του κάνει πιο ήρεμη τη ζωή ενόψει της ρεβάνς του Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: H υποχρέωση των Πειραιωτών και το πιθανό «θρίλερ» στις αναμετρήσεις  με τους Κύπριους

Δεν ανακαλύπτουμε την... Αμερική, ούτε προσπαθούμε να προαναγγείλουμε κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα του αγώνα στην Λευκωσία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League.

Απλώς καταγράφουμε την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός όπως στην Μπρατισλάβα, έτσι και στην Κύπρο, θα είναι «λαβωμένος».

Δεν θα έχει τους τραυματίες Γκάρι Ροντρίγκες, Σίμε Βρσάλικο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, θα έχει τον Γιώργο Μασούρα που θα προέρχεται από κάποιες μικροπεριπέτειες με ενοχλήσεις, συν τοις άλλοις θα ταξιδέψουν κανονικά οι Μπα, Ζινκερνάγκελ και Ραντζέλοβιτς που είδαν κι εκείνοι τα ονόματά τους στο ιατρικό δελτίο μετά την Μπρατισλάβα, ασχέτως αν φωνάζουν «παρών» για την Λευκωσία.

Δεν έχουμε απαιτήσεις για αγωνιστικά... θαύματα από πλευράς Ολυμπιακού. Βέβαια, απέναντί τους θα συναντήσουν μία ομάδα που θα εμφανιστεί με νέο προπονητή και αυτό περιπλέκει κάπως την κατάσταση. Την κάνει σαφέστατα πιο επικίνδυνη, γιατί ενδεχομένως να είναι και ένα ταξίδι στο... άγνωστο κατά κάποιο τρόπο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του προσφέρει απλόχερα την ηρεμία ενόψει της ρεβάνς, αλλά και ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Κυριακή (21/8)! Έχουμε ξεχάσει με όλα αυτά που έχουν συμβεί, ότι αρχίζει και η Super League σε λίγες μέρες.

Η εκτίμησή μας είναι ότι θα ξαναζήσουμε ένα «θρίλερ» στις διπλές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού, μια ομάδα που είναι καλύτερη από την Ομόνοια που είχε συναντήσει πρόπερσι ο Ολυμπιακό. Και φυσικά υπάρχει ένας Ολυμπιακός που είναι χειρότερος από τον προπέρσινο.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει πίστη στην ομάδα του και θεωρεί ότι θα εκπλήξει ευχάριστα τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. Κοντός ψαλμός αλληλούια... Για να δούμε αν θα μας διαψεύσει ο Κορμπεράν και τελικά δεν ζήσουμε ξανά στιγμές... θρίλερ!