Ολυμπιακός: Η δουλειά του Κορμπεράν στην άμυνα και η απουσία του Μαντί

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: Ο Κάρλος Κορμπεράν στάθηκε πολύ στη σωστή λειτουργία της άμυνας και προσπαθεί να διασφαλίσει το μηδέν πίσω, ενώ δεν έχει στη διάθεση του και τον Μαντί Καμαρά.

Ολυμπιακός: Η δουλειά του Κορμπεράν στην άμυνα και η απουσία του Μαντί

Ο Μαντί Καμαρά μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα του, αλλά δεν παύει να είναι μία καλή επιλογή. Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα τον έχει στη διάθεση του για την αποψινή αναμέτρηση, αφού ο Αφρικανός λόγω ενοχλήσεων έμεινε στην Αθήνα και δεν ταξίδεψε καν για τη Μπρατισλάβα.

Είναι ένα πρόβλημα για τον Ισπανό προπονητή, το οποίο όμως έχει λύσει εκ των έσω για να το ξεπεράσει. Ο 39χρονος κόουτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι. Τόνισε πως δεν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να δώσει χώρους στην αντίπαλο του όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο.

Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι χάρη στον Βατσλίκ ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση με τους Σλοβάκους. Όλες αυτές τις ημέρες ο 39χρονος προπονητής έχει ρίξει μεγάλο βάρος στη δουλειά της άμυνας. Εκτός από το τελευταίο εικοσάλεπτο που ο Ολυμπιακός έδωσε χώρους διότι έψαχνε την ισοφάριση, ο Ισπανός έχει δει πως η ομάδα του και στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα έχει δεχτεί φάσεις από τον αντίπαλο.

Έχει σταθεί πολύ στις μπαλιές που έχουν γίνει στην πλάτη της άμυνας και οι οποίες έχουν σχεδόν όλες περάσει. Ο Ολυμπιακός έχει απειληθεί αρκετά από τη Σλόβαν και μη ξεχνάμε ότι στο 0-0 η ομάδα του Βάις είχε και δοκάρι. Δεν το έχει μιλήσει τυχαία ο Κορμπεράν τόσο πολύ για την άμυνα και σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η ομάδα του πρέπει τουλάχιστον να διασφαλίσει ο μηδέν πίσω.