Ο σκόρερ Σισέ και οι φορ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ψάχνει γκολ στη Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν και μέχρι τώρα βρίσκει λύσεις από τον Σισέ και τους φορ του.

Ο σκόρερ Σισέ και οι φορ του Ολυμπιακού

Διανύουμε τον μήνα των διακοπών, τον μήνα που στην Ελλάδα δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα ή σχεδόν όλα υπολειτουργούν. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν μπορεί να μπει σε αυτή τη διάθεση που έχει ο περισσότερος κόσμος. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα οι Πειραιώτες παίζουν την Πέμπτη έναν "τελικό". Παίζουν ένα μεγάλο ματς που επιβάλλεται να το πάρουν και να προκριθούν στα play off του Europa League.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τον Ολυμπιακό. Για να πάρουν την πρόκριση οι Πειραιώτες πρέπει να ψάξουν γκολ. Θέλουν να σκοράρουν στο "Τέχελνε Πόλε".

Μέχρι τώρα οι πρωταθλητές έχουν σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα και αυτό έχει φανεί από τα φιλικά παιχνίδια. Όσο κι αν πρόκειται για ματς προπόνησης μας έδωσαν σαφέστατο δείγμα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον φετινό Ολυμπιακό.

Και αν τα βάλουμε κάτω τα πράγματα θα διαπιστώσουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συγκεκριμένους παίκτες για να σκοράρουν. Δηλαδή δίχτυα βρίσκουν οι επιθετικοί και ο Σισέ. Μόνο ο Ζινκερνάγκελ κατάφερε να μπει σφήνα σε αυτό.

Δέκα ματς έχει παίξει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός μαζί με τα φιλικά του και ας δούμε ποιοι έχουν σκοράρει. Στο 2-1 επί της Φορτούνα πέτυχαν γκολ οι Σισέ, Χασάν. Στο 1-3 από την Αρμίνια σκόραρε ο Τικίνιο και το 1-3 από τη Σάλτσμπουργκ ο Ελ Αραμπί. Ο Σισέ πέτυχε το μοναδικό γκολ με την Άλκμααρ σε εκείνο το 1-0 και ο Τικίνιο το μοναδικό τέρμα στην ήττα με 2-1 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζινκερνάγκελ σταμάτησε αυτό το σερί με το γκολ στη Χάιφα, αλλά ο Ελ Αραμπί βρήκε ξανά δίχτυα στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν.

Με εξαίρεση λοιπόν τον Δανό ο Ολυμπιακός βρίσκει λύσεις από τους φορ και τον Σισέ, ο οποίος από πέρσι έχει μία έφεση να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.