Ολυμπιακός: Πόσες πιθανότητες έχει να ξεκινήσει ο Βαλμπουενά στην Μπρατισλάβα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά άφησε τη σφραγίδα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Σλόβαν και ήδη άνοιξε κουβέντα για το αν θα ξεκινήσει στον επαναληπτικό της Σλοβακίας (11/8, 21.30). Πόσες πιθανότητες έχει ο Γάλλος να πάρει φανέλα βασικού στην Μπρατισλάβα

Ολυμπιακός: Πόσες πιθανότητες έχει να ξεκινήσει ο Βαλμπουενά στην Μπρατισλάβα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κάνως τα απολύτως απαραίτητα για επίπεδο... Βαλμπουενά, κατάφερε στα 38 του χρόνια να βάλει τα γυαλιά σε «κόσμο και κοσμάκη» στο 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι από τα πόδια του έφυγε η μπάλα προτού ο Ελ Αραμπί την στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα του γκολκίπερ των Σλοβάκων. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά του Γάλλου άσου, ο οποίος προσπαθεί να ρουφήξει κάθε δευτερόλεπτο συμμετοχής που του δίνει ο προπονητής του.

Αμέσως μετά το ματς με την Σλόβαν άνοιξε μία συζήτηση για το αν θα πρέπει να πάρει φανέλα βασικού στον επαναληπτικό της Σλοβακίας την προσεχή Πέμπτη (11/8, 21.30).

Πόσες πιθανότητες λοιπόν έχει να δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν; Και πόσες πιθανότητες έχει ο Βαλμπουενά για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα;

Στο πρώτο ερώτημα θα μπορούσαμε να πούμε από τώρα ότι ουσιαστικά η παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα πρέπει να θεωρείται κλειδωμένη. Επίσης, σοβαρές πιθανότητες έχει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να ξεκινήσει.

Όσο για τον Βαλμπουενά; Η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Όχι γιατί δεν τον εμπιστεύεται ο Κάρλος Κορμπεράν. Ίσα-ίσα που ο Ισπανός τού έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, ο Γάλλος απέδειξε και στο πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Σλοβακίας, ότι όσες φορές μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να εξελιχθεί σε «game changer».