Κορμπεράν: «Πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Κάρλος Κορμπεράν στάθηκε στη διάθεση της ομάδας για αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε και στην ενέργεια που μετέδωσε στους παίκτες ο κόσμος, ενώ τόνισε πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει για τη νίκη στην Μπρατισλάβα.

Κορμπεράν: «Πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για...

Την πρώτη εικόνα και το τι αλλαγές αναμένονται από εκείνον:

Από την πρώτη ημέρα το πρώτο που προσπάθησα να κάνω είναι να μιλήσω στους παίκτες για τα βασικά στοιχεία και να βρούμε ξανά τον ανταγωνιστικό εαυτό μας. Σε γενικές γραμμές είδα μία συμπεριφορά για πιο καλή οργάνωση στο παιχνίδι. Είδα πράγματα θετικά και αρνητικά. Σήμερα αυτό που μου άρεσε ήταν η διάθεση για αντίδραση. Δεν είδα τα συναισθήματα από το προηγούμενο παιχνίδι για παραίτηση. Εάν είχαμε σήμερα χάσει έπρεπε να πάμε για τη νίκη. Και με ισοπαλία θέλαμε τη νίκη και με νίκη πάλι έπρεπε να νικήσουμε σε μία εβδομάδα. Πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη.

Το ότι περίμενε ο Βάις τρία στόπερ, τους τραυματισμούς των Βρσάλικο, Μανωλά και εάν ο Ελ Αραμπί θα είναι βασικός στο επόμενο ματς:

Όταν ανέλαβα η ομάδα συνήθιζε να παίζει με 4 αμυντικούς οπότε δεν ήταν σωστό να αλλάξω το σχήμα. Την ημέρα που ήρθα ο Βρσάλικο είχε ήδη ενοχλήσεις και ο Μανωλάς είχε τραυματισμό.

Το τι δεν του άρεσε και θέλει να αλλάξει για τη ρεβάνς:

Ξέρω πολύ καλά πως η δουλειά που θέλω να κάνω δεν θα είχε την εξέλιξη που θα ήθελα. Θέλω να βλέπω μία ομάδα με πιο καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι η ομάδα να δείξει πιο καλή συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι. Κανένα στοιχείο δεν έχει σημασία εάν δεν αλλάξει στάση και συμπεριφορά μία ομάδα.

Το ότι αυτή η αρχή ήταν δυσκολότερη απ' ότι περίμενε με τη φωνή του να έχει... κλείσει:

Όχι. Είναι το φυσιολογικό μου. Ο κόσμος φωνάζει πιο δυνατά από εμένα. Οπότε φωνάζω για να με ακούνε οι παίκτες σε αυτή την ωραία φασαρία. Ήταν πολύ ευχάριστο να παίζεις στον κόσμο του Ολυμπιακού. Η ισοφάριση ήρθε γιατί υπήρχε αυτή η ενέργεια και η ώθηση από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το λέω γιατί έτσι είναι και το πιστεύω. Όχι. Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι. Με πολύ λίγο χρόνο να προετοιμάσουμε την αναμέτρηση. Και τώρα έχουμε σημαντικό αγώνα. Είχα δει πολλά παιχνίδια της ομάδας και ήξερα τα προτερήματα και τα ελαττώματα.